Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Lakásbiztosítás

Otthoni kamerarendszerek, mint a biztonság záloga

2021. 07. 18.

Amellett, hogy az internet folyamatosan egyszerűsíti az életet, sokkal jobban összefogja a társadalmat, mint az hinnénk, vagy látjuk. A távolságok leküzdése megtörtént az okostelefonoknak köszönhetĹ‘en, és így a kapcsolattartás messze élĹ‘ ismerĹ‘seinkkel is könnyebb.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Egy földrengés itt, egy földrengés ott: a természeti katasztrófákra is téríthet a biztosító

2021. 06. 28.

Bár a Kárpát-medence viszonylagos biztonságában élve nem kell olyan természeti katasztrófáktól tartanunk, mint az Amerikában például idĹ‘rĹ‘l idĹ‘re felbukkanó szökĹ‘árak és hurrikánok, azért Magyarországot sem kerülik el a természeti csapások. Ennek egyik legeklatánsabb példája a 2020 decemberében tapasztalt horvátországi földrengés sorozat, amit még határokon belül is érzékelhettünk. És ez még csak a jéghegy csúcsa.

 

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Ezekkel a biztosításokkal segítheti legfontosabb kincsét: a gyermekét

2021. 06. 10.

Lassan itt a nyári szünet, így érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen védelemben lesz része gyermekeinek akkor, amikor kicsik és nagyok is elhagyják az iskola biztonságot adó falait. Bár természetesen az iskolaév alatt is történhetnek balesetek, az oktatási szünetek adta szabadságban mégis nagyobb esély van arra, hogy a gyerekekkel baleset történik. Nézzük meg együtt, milyen lehetĹ‘ségei vannak arra, hogy minél nagyobb biztonságban tudja gyermekét.

 

Elolvasom 
Casco

Mekkora legyen az önrész a biztosításomnál? (Akár CASCO-ról, akár bármi másról van szó)

2021. 06. 03.

Többféle biztosítási ajánlatot is kapott, de nem tudja, melyik mellett döntsön?

Az önrészre vonatkozó részeket megnézte már?

Persze nem minden típusú biztosításnál van ilyen, de ahol igen, ott komoly mértékben befolyásolja a biztosítási díjakat, na meg persze magát a kártérítési eljárást.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Már alig várja, hogy újra korlátozások nélkül utazhasson? Akkor ismerkedjen meg az utasbiztosításokkal!

2021. 05. 26.

Hamarosan itt a nyár és a turista szezon, és emberek milliói várják világszerte, hogy kicsit kiszabadulhassanak a megszokott közegükbĹ‘l.

Szép lassan egyre több ország jelenti be, hogy bizonyos feltételekkel hamarosan megnyitja a határait a turisták elĹ‘tt is.

Ez azt jelenti, hogy most már nemcsak halaszthatatlan ügyek vagy üzleti jellegű látogatások miatt utazhatunk be egyes országokba, hanem turizmus céljából is.

Elolvasom 
Casco

Hogyan kerülhető el az autóbaleset?

2021. 05. 11.

Az autóval okozott közlekedési baleset mind a vétlen résztvevĹ‘knek, mind a sofĹ‘rnek és a vele utazóknak traumatikus élmény, aminek nemcsak egészségügyi következménye lehet, hanem anyagi is. Természetesen ez a kettĹ‘ nem is lenne egy lapon említhetĹ‘ egymással, de az esetek többségében a tapasztalat azt mutatja, hogy a kettĹ‘ kéz a kézben jár. Éppen ezért érdemes megnézni, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük a bajt: a karambolt.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Milyen feltételekkel veheti igénybe az otthonfelújítási támogatást? És mi köze van hozzá a biztosításoknak?

2021. 05. 05.

Tudta? 2021. január 1-je óta akár 3 millió forintot is felvehet az államtól otthonfelújítási támogatásként. Természetesen az akár 50%-os mértékű vissza nem térítendĹ‘ támogatásnak megvannak a szigorú kritériumai, jelen cikkünkkel ezek között segítünk eligazodni. Végül pedig arra is fordítunk egy kis figyelmet, hogy mi a teendĹ‘nk a lakásfelújítás után a lakásbiztosításunkkal.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Milyen típusú vállalati és vállalkozói biztosítások közül választhatunk?

2021. 04. 12.

Bemutatjuk a vállalati biztosítások jelentĹ‘ségét, és azt, hogy cégünk számára milyen megoldások állnak rendelkezésre.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Tudta? A lakásbiztosítás az elektronikai eszközök meghibásodása esetén is téríthet!

2021. 04. 06.

Mit jelent a kiterjesztett garancia, milyen feltételek mellett vehetĹ‘ igénybe és mire kell odafigyelni akkor, ha lakásbiztosítás kiegészítĹ‘ lehetĹ‘ségeként igényeljük?

 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Miért van egyre nagyobb szükség a mezőgazdasági biztosításokra?

2021. 03. 09.

Minden gondos tervezés dacára, a mezĹ‘gazdaságot leginkább a szerencsejátékhoz lehetne hasonlítani. Abból a szempontból mindenképpen, hogy az idĹ‘járási viszontagságok veszélye mellett már a nagyobb értékű gépek fenntartása, karbantartása és végleges meghibásodása esetén, azok cseréjével is kalkulálni kell. Váratlan, nagyösszegű kiadások és elmaradó bevételek – ezeket segítenek kezelni a mezĹ‘gazdasági biztosítások.

Elolvasom