Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Lakásbiztosítás

Egy földrengés itt, egy földrengés ott: a természeti katasztrófákra is téríthet a biztosító

2021. 06. 28.

Bár a Kárpát-medence viszonylagos biztonságában élve nem kell olyan természeti katasztrófáktól tartanunk, mint az Amerikában például időről időre felbukkanó szökőárak és hurrikánok, azért Magyarországot sem kerülik el a természeti csapások. Ennek egyik legeklatánsabb példája a 2020 decemberében tapasztalt horvátországi földrengés sorozat, amit még határokon belül is érzékelhettünk. És ez még csak a jéghegy csúcsa.

 

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Ezekkel a biztosításokkal segítheti legfontosabb kincsét: a gyermekét

2021. 06. 10.

Lassan itt a nyári szünet, így érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen védelemben lesz része gyermekeinek akkor, amikor kicsik és nagyok is elhagyják az iskola biztonságot adó falait. Bár természetesen az iskolaév alatt is történhetnek balesetek, az oktatási szünetek adta szabadságban mégis nagyobb esély van arra, hogy a gyerekekkel baleset történik. Nézzük meg együtt, milyen lehetőségei vannak arra, hogy minél nagyobb biztonságban tudja gyermekét.

 

Elolvasom 
Casco

Mekkora legyen az önrész a biztosításomnál? (Akár CASCO-ról, akár bármi másról van szó)

2021. 06. 03.

Többféle biztosítási ajánlatot is kapott, de nem tudja, melyik mellett döntsön?

Az önrészre vonatkozó részeket megnézte már?

Persze nem minden típusú biztosításnál van ilyen, de ahol igen, ott komoly mértékben befolyásolja a biztosítási díjakat, na meg persze magát a kártérítési eljárást.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Már alig várja, hogy újra korlátozások nélkül utazhasson? Akkor ismerkedjen meg az utasbiztosításokkal!

2021. 05. 26.

Hamarosan itt a nyár és a turista szezon, és emberek milliói várják világszerte, hogy kicsit kiszabadulhassanak a megszokott közegükből.

Szép lassan egyre több ország jelenti be, hogy bizonyos feltételekkel hamarosan megnyitja a határait a turisták előtt is.

Ez azt jelenti, hogy most már nemcsak halaszthatatlan ügyek vagy üzleti jellegű látogatások miatt utazhatunk be egyes országokba, hanem turizmus céljából is.

Elolvasom 
Casco

Hogyan kerülhető el az autóbaleset?

2021. 05. 11.

Az autóval okozott közlekedési baleset mind a vétlen résztvevőknek, mind a sofőrnek és a vele utazóknak traumatikus élmény, aminek nemcsak egészségügyi következménye lehet, hanem anyagi is. Természetesen ez a kettő nem is lenne egy lapon említhető egymással, de az esetek többségében a tapasztalat azt mutatja, hogy a kettő kéz a kézben jár. Éppen ezért érdemes megnézni, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük a bajt: a karambolt.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Milyen feltételekkel veheti igénybe az otthonfelújítási támogatást? És mi köze van hozzá a biztosításoknak?

2021. 05. 05.

Tudta? 2021. január 1-je óta akár 3 millió forintot is felvehet az államtól otthonfelújítási támogatásként. Természetesen az akár 50%-os mértékű vissza nem térítendő támogatásnak megvannak a szigorú kritériumai, jelen cikkünkkel ezek között segítünk eligazodni. Végül pedig arra is fordítunk egy kis figyelmet, hogy mi a teendőnk a lakásfelújítás után a lakásbiztosításunkkal.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Milyen típusú vállalati és vállalkozói biztosítások közül választhatunk?

2021. 04. 12.

Bemutatjuk a vállalati biztosítások jelentőségét, és azt, hogy cégünk számára milyen megoldások állnak rendelkezésre.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Tudta? A lakásbiztosítás az elektronikai eszközök meghibásodása esetén is téríthet!

2021. 04. 06.

Mit jelent a kiterjesztett garancia, milyen feltételek mellett vehető igénybe és mire kell odafigyelni akkor, ha lakásbiztosítás kiegészítő lehetőségeként igényeljük?

 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Miért van egyre nagyobb szükség a mezőgazdasági biztosításokra?

2021. 03. 09.

Minden gondos tervezés dacára, a mezőgazdaságot leginkább a szerencsejátékhoz lehetne hasonlítani. Abból a szempontból mindenképpen, hogy az időjárási viszontagságok veszélye mellett már a nagyobb értékű gépek fenntartása, karbantartása és végleges meghibásodása esetén, azok cseréjével is kalkulálni kell. Váratlan, nagyösszegű kiadások és elmaradó bevételek – ezeket segítenek kezelni a mezőgazdasági biztosítások.

Elolvasom 
KGFB

Nincsen KGFB-je? Akkor ezekkel a fedezetlenségi díjakkal kalkulálhat 2021-ben!

2021. 03. 01.

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás alól elviekben egyetlen járműtulajdonos sem húzhatná ki magát, azonban tudjuk jól, hogy vannak olyan esetek, amikor szünetel a díjfizetés vagy más okból nem térül a biztosítási összeg. Ennek azonban meglesz a böjtje, hiszen a fedezetlenségi díj miatt nem mentesülünk a kiesett időszakra vonatkozó biztosítási összeg megfizetése alól. Hogy kinek milyen mértékben kell fizetnie, azt ebben a cikkben mutatjuk be.

Elolvasom 

Széchenyi 2020