Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Hitelkiváltás

Hitel vagy megtakarítás? Mit szeret, vagy mire van inkább lehetősége a magyarnak?

2019. 01. 26.

A pénzügyi biztonság rendkívül fontos. Sosem volt ez másként, de napjainkban talán kiemelt fontosságú, hogy egy család (vagy épp egy vállalkozás) stabil anyagi lábakon álljon. Ezzel kapcsolatban írtunk már néhány tanácsot a blogunkon. Most azonban górcső alá vesszük, melyek a legnépszerűbb módszerek a spórolásra és a megtakarításra, itthon.

Elolvasom 
KGFB

Minden, amit a baleseti kárbejelentésről tudnod kell – és egy kis plusz

2019. 01. 15.

A baleseti kárbejelentő megfelelő kitöltése rendkívül fontos. Ahogyan az is, hogy tudjuk, mit kell tennünk egy balesetet követően. Erről szól ez a cikk, illetve arról, hogyan könnyíti meg mindezt a modern technológia.

Elolvasom 
Casco

Karácsony időszakában tényleg több az autóbalesetek száma?

2018. 12. 27.

Bizonyára te is olvastál, esetleg hallottál már olyan statisztikákról, amelyek arról számolnak be, hogy a karácsonyi időszakban több közúti baleset következik be, mint az év egyéb szakaszaiban.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Semmiképpen ne vezess ittasan (az ünnepek alatt sem)! Mutatjuk, miért

2018. 12. 22.

“Hazánkban zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetés tekintetében. Több százezer forintra is megbírságolhatnak, ráadásul a jogosítványodat is elvehetik.” Ilyen és ehhez  hasonló érvek százait olvashatjuk az interneten. Ha azonban nem elégedsz meg ezekkel az indokokkal, vegyük át alaposan, mit is értünk ittas vezetés alatt, miért veszélyes és kerülendő?

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

A 3 legtipikusabb karácsonyi baleset – és ahogyan ezek ellen védekezhetünk

2018. 12. 20.

A szeretet ünnepe a legtöbbünk számára az év legszebb napjait jelenti. Vannak azonban kevésbé boldog és szerencsés pillanatok is, amelyekre viszont érdemes felkészülnünk, ha valóban gondtalan ünnepeket szeretnénk.

 
Elolvasom 
Lakásbiztosítás

MagyarBrands elismerést nyertünk el idén is, Kiváló Üzleti Márka kategóriában

2018. 11. 29.

Hetedik éve díjazza a MagyarBrands program a kiváló hazai márkákat, melyek a magyar szellemi munka méltó képviselői határainkon túl is.

 

Elolvasom 
KGFB

Csökken a kötelező biztosítás költsége - vagy mégsem?

2018. 11. 27.

Az elmúlt hónapokban érkező hírek szerint csökkenhet a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás költsége. Vannak azonban olyan szkeptikus nézetek is, melyek szerint valódi csökkenésre nem lehet számítani. Hogy miről is van szó pontosan, a cikkből kiderül.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

“Mégis miből tegyek félre?” - Hiánypótló spórolási tippek

2018. 11. 22.

Az évek során bizonyára te is elmondhatatlanul sokszor hallottad a spórolás szót. Sokakból indulatot vált ki a jó tanácsnak szánt javaslat, hiszen azonnal az a kérdés merül fel, hogy “mégis miből spóroljak?” Erre a kérdésre keressük a választ aktuális cikkünkben.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Ezt érdemes tudnod a végrendeletről

2018. 11. 17.

Kellemetlen téma, de de nem szabad emiatt tabuként kezelnünk. Ha ugyanis elzárkózunk a téma elől, a szeretteinknek nemcsak a gyásszal, hanem egyéb nehézségekkel is szembe kell nézniük az elkerülhetetlen bekövetkezte után.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Ezekre a dolgokra mindenképp figyelj, ha nyaralód van, avagy téli felkészítés mesterfokon

2018. 11. 08.

Egy nyaraló tulajdonosának lenni rendkívül szórakoztató tud lenni, ám számos felelősséggel is jár. És bár azt gondolnánk, hogy télen kevesebbet kell foglalkoznunk a hétvégi házzal, ez tévedés. Aktuális cikkünkből kiderül, mire kell figyelned, ha nyaralótulajdonos vagy.

Elolvasom 

Széchenyi 2020