Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Casco

Erre figyelj, hogy ne kelljen használnod a CASCO-d

2020. 06. 09.

Sokszor a problémákat egy minimális odafigyeléssel is meg lehet elĹ‘zni. Egy elĹ‘zĹ‘ cikkünkben már írtunk arról, mit tegyünk abban az esetben, ha balesetet szenvedünk. Akkor azonban nem tértünk ki egy fontos tényezĹ‘re a közlekedésben: a biztonságos vezetésre. Éppen ezért összeszedtünk pár olyan tippet, aminek betartásával jócskán csökkenhet az esélye annak, hogy bajod essen az utakon. 

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

A kockázat változó körülményei

2020. 06. 02.

Saját egészségünk, testi épségünk és vagyonunk állandóan ki van téve a véletlen veszélyeinek. Ezen kockázatok kezelésére több megoldás is kifejlĹ‘dött, mint például, hogy mi magunk spórolunk, és elĹ‘relátóan félreteszünk a nehezebb idĹ‘kre, esetleg másokra támaszkodva a szolidaritáson alapuló segítségben kell megbíznunk, vagy ha fizetünk valakinek, hogy vállalja a kockázatot helyettünk.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mit tegyél, ha betörőt érzékelsz a házadban?

2020. 05. 26.

A betörésnél csak egy dolog rosszabb. Ha otthon vagy, miközben megtörténik. Már írtunk arról, hogyan tudunk védekezni egy betörés ellen, de arról nem esett szó, hogy mit tegyél, ha testközelbĹ‘l szembesülsz vele. 

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Mikor érdemes elkezdeni a nyugdíj előtakarékosságot?

2020. 05. 18.

Az állami nyugdíjrendszer válsága miatt érdemes idĹ‘ben gondolni a nyugdíjas éveinkre. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy mikor kellene elkezdenünk gyűjteni a nyugdíjunkra, hogy még véletlenül se fussunk ki az idĹ‘bĹ‘l?

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Így spórolhatsz a bevásárláson a korona vírus alatt

2020. 05. 11.

Az eddig teljesen kiszámítható életünk egy csettintésre felborult. A járvány helyzet elĹ‘tt tisztában voltunk azzal, hogy mi lesz hónapok múlva, de most fogalmunk sincs, mit hoz a jövĹ‘. Ám ez nem azt jelenti, hogy most minden eddigi szokásod el kell hagynod. Ez igaz a spórolásra is, mert igenis, a kijárási korlátozás alatt is tudsz félretenni. Ebben a cikkben kifejtjük, hogyan spórolhatsz a bevásárláson, hogy így is félre tudj tenni még ínségesebb idĹ‘kre.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Így élheti túl a vállalkozásod a koronavírust

2020. 05. 04.

Az elmúlt hetekben minden bizonnyal te is csak röhögtél az ismerĹ‘seiddel azon, ahogy az emberek kezdenek megĹ‘rülni és vécépapírral felhalmozni a fürdĹ‘szobáikat. De mint azt azóta tudjuk elmérgesedtek a dolgok és még most sincs vége. A héten a koronavírus-járvány elleni védekezés új szakasza megkezdĹ‘dik.  A kormány még mindig tiltja a rendezvények megtartását, az oktatási intézményeket továbbra is zárva tartja, a kijárási és a nyitvatartási korlátozások Budapesten és Pest megyében maradnak, közben iparágak tűnnek el a süllyesztĹ‘ben. Ha még nem tetted, érdemes elgondolkodni azon, hogy fogja a vállalkozásod átvészelni még az ezt követĹ‘ idĹ‘szakot. 

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Lehet élhető egy katás nyugdíj?

2020. 04. 28.

A katás adózás vonzó lehet az egyéni vállalkozóknak. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy mibĹ‘l lesz nyugdíjunk késĹ‘bb, ha most nem fizetjük be katásként azokat az adókat, amiket hagyományos munkavállalóként kötelezĹ‘ befizetni? Van esély egy olyan nyugdíjra, ami nem okoz jelentĹ‘s életminĹ‘ségbeli csökkenést nyugalmazott éveinkben? 

Igen is, meg nem is.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Hogyan segítik az okos pénzügyi döntések a komfortzóna szélesítését?

2020. 04. 20.

A kényelem mindenkinek mást jelent. Valaki szereti, ha munka közben az asztalra feltett lábakkal, ölében a klaviatúrával írja a programokat, e-maileket, vagy szerkeszti az Excel-táblázatot. Másoknak kifejezetten az esik jól, ha kihúzott háttal, egyenesen ülnek, mint egy viktoriánus kori vacsoránál. Megint mások pedig le sem ülnek, hanem állva dolgoznak az asztaluk mögött. 

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Érdemes a koronavírus alatt egészségbiztosítást kötni?

2020. 04. 16.

A járvány beköszöntével teljesen átalakult az eddigi életünk. Sorra zárnak be az üzletek, korlátozzák a kijárást, és fokozatosan rendezĹ‘dik át környezetünk egy számunkra ismeretlen, limitált közeggé. Ilyenkor hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy minden felborul, amit eddig ismertünk. De vajon ez a biztosításainkra is igaz? 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mire figyeljünk, ha az ajtók záródnak (Biztonsági tippek lakástulajoknak)

2020. 04. 06.

Mikor az otthonunk zárjában megcsörren a kulcs, sok kellemes érzés járhat át bennünket. Végre otthon, gondolhatjuk és már alig várjuk, hogy lerúgjuk magunkról a cipĹ‘nket és a kanapén elfekve egy kicsit relaxálhassunk. 

Elolvasom 

Széchenyi 2020