Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Ha szeretnéd, hogy felolvassam a cikk tartalmát, klikkelj lejátszó "play" gombjára!

DOLGOZZ VELÜNK
ÉS ÉLD MEG A SZABADSÁGOT!

A Pannon-Safe önállóan, kötetlenül dolgozó, komoly tapasztalattal rendelkező biztosítási és pénzügyi közvetítő szakembert keres.

 • Olyat, aki sosem tűrné el, hogy akaratán kívül irányítsák.
 • Akit felvillanyoz, hogy jövedelmét maga befolyásolhatja teljesítményével.
 • Aki elsősorban az önmegvalósítást keresi a munkájában.

 

 1. Senki sem születik pénzügyi alkusznak.
 2. Szabadnak viszont igen.
 3. Éld meg a teljes szabadságot munkádban!

 

 

Miért pont a Pannon-Safe?

 • Mert okosabb, szebb, sikeresebb, magabiztosabb leszel.
 • Nő az önbecsülésed.
 • Végre értelmet találsz a munkádban.
 • Szabadabb leszel.
 • Élni kezdesz.

Te mondod meg a célokat. Van, ahol mások szekerét kell tolnod. Mi azt szeretnénk, ha mindketten (sőt, hárman) jól járnánk. Legyen ez egy win-win helyzet: neked, nekünk és a legfontosabbaknak, az ügyfeleinknek is.

Valóban a szabad oldalon dolgozhatsz. Itt nincs ostorpattogtatás. Saját magad osztod be az idődet. Rugalmasan, ahogy élethelyzeted, családod engedi. Szabad lehetsz abban az értelemben is, hogy nem vagy elkötelezve egyetlen biztosítónak, pénzintézetnek sem. Azok, akik más pénzügyi cégek után választanak bennünket, többé nem is akarnak mást, csak a „szabad oldalon” dolgozni.

Igazi pénzt keresel, plafon nélkül. Az eredményeid befolyásolják a keresetedet. A nagyobb teljesítményt növekvő jutalékkal honoráljuk.

Mi az, amit csak tőlünk kapsz meg?

Forró drótot partnereinkhez. A biztosítók, más cégek képviselőivel nem csak a papírmunka köt össze minket. Sokukkal már-már baráti kapcsolatot építettünk ki. A piac minden jelentős szereplőjével van szerződésünk. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleidnek kivételes értékeket, biztonságot és pénzügyi stabilitást tudsz kínálni.

Nem te vadászol, rád vadásznak. A biztosítás mellett lakástakarékpénztárt, nyugdíj- és egészségpénztárt is értékesíthetsz. A remek partnerkapcsolatoknak köszönhető gyorsaság garantálja, hogy az ügyfelek maguktól téged választanak!

Így segítünk, hogy elérd, amit célul tűztél ki

 • Biztos jövőjű területen dolgozhatsz. Szakértő pénzügyi segítségre mindig szükség van, hiszen pénzügyeit mindenki biztonságban szeretné tudni.
 • Modernebb leszel, mint valaha. A legkorszerűbb online alkalmazásokkal, technikai eszközökkel látunk el, hogy csak a munkára figyelhess. Okos eszközökkel, a telefonoddal, tableteddel, iPadeddel fogsz dolgozni-bárhol is vagy éppen
 • Saját irodád nyitásában is támogatunk. Ha magad is irodát nyitsz, kiemelt jutalékkal és induláskor egyszeri támogatással segítünk.

Ez lesz a feladatod, ha a Pannon-Safe-et választod

Röviden: hozz bevételt.

Bővebben: építs személyes kapcsolatokat ügyfeleiddel.
Segíts nekik pénzügyi döntéseik meghozatalában, a kárrendezésben.
(És közben hozz bevételt…)

Nem mintha szeretnénk az elvárásokat, de azért...

 • Tényleg legyél önálló. Mi nem küldözgetünk ide-oda, nem utasítgatunk, nem ülünk a nyakadon, mi nem főzetünk veled kávét és nem hozatunk újságot a sarokról a gyakornoki időd alatt. A vezetőd pedig szereti és értékeli, ha okosabb vagy és szakmailag jobbá válsz nála. Ha ezt mind elviseled, sőt, még tetszik is, akkor a legfontosabb elvárásnak megfeleltél.
 • Legyen a kisujjadban a pénzügy. Nem számít, hogy felsőfokú vagy biztosításközvetítői vagy pénzügyi közvetítői végzettséged van. A tudás a lényeg. Neked az ügyfelek pénzügyi döntéseit kell segítened, hogy nézne ki, ha épp te szorulnál támaszra.
 • Akarj fejlődni, tanulni. Azok, akik velünk dolgoznak, nagyra értékelik, hogy segítségünkkel lépést tarthatnak a piac változásaival. Reméljük, nem akarsz ebből a pörgésből kimaradni.
 • Legyen rálátásod a szakmánkra. Némi biztosításszakmai vagy pénzügyi közvetítői gyakorlattal ezt is kipipáltad!
 • Legyél számlaképes. Szabadságot adunk neked ezen a téren is. Lehetsz egyéni vállalkozó vagy lehet bt.-d, kft.-d. Rád bízzuk, melyik felel meg jobban elképzeléseidnek, de ha tanácsra van szükséged hogy mit és hogyan válassz, akkor segítünk.

Akkor most számolj egy kicsit,
miért jó velünk dolgozni

250.

Több mint 250 munkatárssal dolgozunk együtt jelenleg is.
Azt szoktuk mondani, hogy ennyien azért csak nem tévedhetnek.

30.

Az országban ennyi pénzügyi- és biztosítási tanácsadó irodánk van. Az ügyfelek biztosan rád találnak, bárhol is élj.
A megyeszékhelyeken lévő irodákat ráadásul ingyen használhatod.

1999.

Van múltunk, van elképzelésünk a jövőről, stabil cég vagyunk.
Ennyi felhalmozott tapasztalat biztos kilátásokat jelent neked a jövőre nézve.

1,5 milliárd

Árbevételünk 1,5 milliárd Ft, jutalékodat biztosan meg fogod kapni.

9 milliárd

Jelenleg több mint 9 milliárd forint éves folyamatos díjú biztosítási ügyfélállományt kezelünk, vagyis ügyfeleink évente több mint 9 milliárd forint sorsáról döntenek a segítégünkkel.

Akarsz te is részese lenni ennek a dübörgő munkának?

Azért nem feszülünk rá mindig a számokra és száraz adatokra, attól ne félj.
Kifejezetten szórakoztató velünk dolgozni!


Baráti a hozzáállás, fiatalos a lendület, a második otthonodnak fogod érezni a Pannon-Safe-et.

Elképesztően jó csapatba érkezel!

Nézd csak meg, mit mondanak róluk munkatársaink és partnereink, az utazási irodától a biztosítóig:"Az a szabadság, függetlenség amit alkuszként megkapunk, segíti a jobb kapcsolatot az ügyféllel, hisz bármilyen biztosítási igényével fordulhat hozzám. Versenyképes tudok maradni ár és szolgáltatás terén. Nincs teljesítményelvárás. Minden biztosítónak dolgozhatok, Bármelyik biztosító oktatásán részt vehetek. A Pannon-Safe olyan számítástechnikai hátteret biztosít, ami átláthatóvá teszi a munkámat, azonnal megtalálom az ügyfelem, látom a szerződéseket. A jutalék rendszer áttekinthető, pontos. Naprakész információkat kapok szakmailag. Szeretek találkozni más városban, megyében dolgozó munkatársakkal is, megoszthatjuk tapasztalatainkat, ötletelhetünk munka terén. Erre is nagyon jó az éves tréning, ahol mindig nagy lendületet kapok. Kiépíthetjük a közvetlen kapcsolatot a biztosítókkal, ami a későbbiekben segíti a munkánkat. Biztonságban érzem magam! Stabil biztos fizetésem van, amiért megdolgoztam, de megérte! Köszönöm a lehetőséget."  Kissné Éva

 

"Szeretem a szabadságot, nincs felesleges értekezlet. E mellett maximális szakmai segítőkészség jellemzi a céget, és a velünk kapcsolatban álló biztosítókat is . Innovatív, követi a cég a számítástechnikai, és szakmai kihívásokat. Nem utolsósoran szeretem, hogy olyan kollégák és vezetők vannak akik üzleti és morális értékrendjével tudok azonosulni." Bradács Ágnes

 

Ha még nem tetted, nézd meg rendhagyó álláshirdetésünket is:

NE dolgozz velünk akkor, ha…

 • Ha továbbra is keveset akarsz keresni sok munkával.
 • Ha inkább hagyod, hogy kihasználjanak, kizsigereljenek, ahelyett, hogy szabad lennél.
 • Ha úgy érzed, továbbra is a rabszolgamunka meg a ZS-kategóriás ügynöki állás való neked, tapasztalatod, pénzügyi tudásod ellenére.
 • Vagy ha olyan sok pénzed van, hogy nem érdekel az egész.

Úgy gondolod, tényleg téged keresünk?
Gyere, üljünk le, beszélgessünk egy jót!
Közben meggyőzhetsz minket, hogy miért épp te vagy a mi alkuszunk.

 

Nálunk az állásinterjú sem az a hagyományos, izzadós stresszhelyzet.
Nem kérjük a CV-det, ne írj szokásos motivációs levelet sem.

Helyette töltsd ki az alábbi űrlapot. A kitöltés után perceken belül e-mailt fogsz kapni, benne pár kérdéssel. Ezek arra szolgálnak, hogy jobban megismerjünk. Nem kérhetjük, hogy feltétlenül válaszolj. Bár nagyban segítene, hogy felkészülhessünk az esetleges személyes találkozóra. Ez a te döntésed.

Ha visszaküldted az e-mailt, és úgy vesszük észre, hogy megfelelsz elvárásainknak, számíthatsz újabb jelentkezésünkre, hogy egyeztessük a beszélgetés részleteit.

Beszélgessünk!

 

 

Cégünk tagja a MABISZ referencia rendszerének, melynek szabályzatát itt találhatod.
Széchenyi 2020