Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
KGFB

Mire figyeljünk autóvásárlásnál, ha olcsóbb autóbiztosításra vágyunk?

2018. 01. 30.

Egy autóvásárlásnál sok tényezĹ‘t kell figyelembe vennünk. Fontolóra vehetjük az üzemanyag-hatékonyságot, kort, árat és a stílust. A rutinosabb vásárlóknak szemet szúrhat a felsorolásból kimaradó fontos kérdés, hogy mennyibe fog kerülni a kötelezĹ‘ gépjármű felelĹ‘sségbiztosítás?

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Jobb ma, mint holnap: hogyan rendezzük a biztosítási számláinkat

2018. 01. 30.

Biztosítási díjunk idĹ‘ben történĹ‘ befizetésérĹ‘l sokan megfeledkeznek, ugyanakkor fontos, hogy tartsuk a határidĹ‘ket. Az idĹ‘beni csúszás magában hordozhatja a veszélyt, hogy elveszítjük a biztosítás által nyújtott lefedettségeket. Pár apróság betartásával elkerülhetjük az elmaradó számlák halmozását.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Három hiba, amit elkövethetünk az életbiztosítás megkötésénél

2018. 01. 23.

Sok tényezĹ‘t kell figyelembe vennünk életbiztosítás megkötése elĹ‘tt. Át kell gondolnunk, hogy mik a céljaink, melyik csomag illeszkedik legjobban az igényeinkhez, életstílusunkhoz. Mindezeknek összhangban kell lennie azzal, hogy milyen összegű lefedettséget szeretnénk, és mennyi pénzt vagyunk hajlandók áldozni ezért.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Mit tehetünk a felhőtlen nyaralás érdekében?

2018. 01. 23.

Az idĹ‘járást nem befolyásolhatjuk, ugyanakkor pár egyszerű lépéssel biztonságosabbá tehetjük nyaralásunkat. Ehhez összegyűjtöttünk néhány óvintézkedést, ami segít eloszlatni a sötét felhĹ‘ket a fejünk fölül.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Rendszeresen futok, kerékpározok, létezik a számomra megfelelő biztosítás?

2018. 01. 23.

A válasz egyértelműen igen. Ugyanakkor a piacon nem sok biztosítás elérhetĹ‘, ami a hobbi-sportolóknak kedvez. Összeszedtünk pár információt arról, hogy milyen lehetĹ‘ségünk van, ha mozgás közben is szeretnénk minél biztonságosabban érezni magunkat.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Alapvető biztosítások a 20-as éveinkben

2018. 01. 23.

A húszas éveinkben legyĹ‘zhetetlennek gondoljuk magunkat, ugyanis a legtöbb ember ekkor örvend a legjobb egészségi állapotnak. Sajnos csak kevesen veszik fontolóra a biztosítások kötését ebben az életszakaszban. Ugyanakkor ezek azok az évek, amikor már mi rendelkezünk a dolgaink felett, ennek megfelelĹ‘en felelĹ‘sséget kell vállalnunk a jövĹ‘nkért. 

Elolvasom 
Casco

Miért érdemes casco biztosítást kötni?

2018. 01. 15.

“Casco-t akarok kötni, casco-t akarok!” Bár a ‘80-as évek klasszikus reklámmondata talán csak a 30-on túliak számára ismerĹ‘s, a casco-biztosítás azonban napjainkban is az egyik leggyakrabban megkötött gépjárműbiztosítási forma. Aktuális blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, miért érdemes casco-t kötni.

Napjainkban is rengeteg autót vásárolnak részletfizetésre. Függetlenül attól, hogy lízingszerzĹ‘désrĹ‘l vagy bankihitel-szerzĹ‘désrĹ‘l beszélünk, a feltételek között gyakran szerepel a casco megkötésének követelménye.

És bár Magyarországon csak a KGFB (kötelezĹ‘ gépjármű-felelĹ‘sségbiztosítás) kötelezĹ‘ - e nélkül részt sem vehetünk a forgalomban -, a casco megkötése is erĹ‘sen ajánlott, különösen az imént említett hitellel vagy lízingeléssel finanszírozott autók esetén.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Hogyan fogalmazzam meg az újévi fogadalmam, ha be is akarom tartani?

2017. 12. 29.

Szilveszter napján, illetve az új esztendĹ‘ elsĹ‘ néhány hetében rengetegen teszünk különféle fogadalmakat. Ezekkel az ígéretekkel próbáljuk meg tematizálni, hogyan javítunk életminĹ‘ségünkön a következĹ‘ évben. Pénzügyi és biztosítási tanácsadóként van néhány ötletünk azzal kapcsolatban, hogyan érdemes fogadalmat tenni, ha be is szeretnéd tartani.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Öt eset, amikor megéri esküvő biztosítást kötni

2017. 12. 05.

EsküvĹ‘ biztosítás… ki gondolta volna, hogy létezik ilyen szolgáltatás? Egy esküvĹ‘ lényegesen többe kerülhet, mint az autónk, amelyet gyakran még kiegészítĹ‘ biztosításokkal is védünk. Pénzünket és nyugalmunkat kockáztatjuk, amennyiben nem biztosítjuk ezt a fontos eseményt.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

5 dolog, amivel érvényteleníthetjük az utasbiztosításunkat

2017. 12. 05.

Elvesztett poggyász, törölt járat, betegség… ezek nem azok a dolgok, amikre gondolni szeretünk az utazásunk elĹ‘tt. Azonban az utasbiztosítás az ilyen esetekre nyújt segítséget, hogy nekünk csak annyi dolgunk maradjon, hogy élvezzük a nyaralásunkat.

Elolvasom