Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Lakás hitel
Lakás hitel

Az éghajlatváltozás hatása a gazdaságra

2019. 11. 12.

Az éghajlatváltozás és megjósolt negatív következményei egyre inkább beszivárognak a gazdasági folyamatokba is. A világsajtóban legtöbbször még az ökológiai hatásokról olvashatunk, vagyis, hogy mi várható a Föld élővilágára nézve. Azonban fontos megnézni azt is, hogyan befolyásolhatja a klímaváltozás a világgazdaság folyamatait. 

Elolvasom 
Lakás hitel

Az éghajlatváltozás hatása a pénzügyeidre

2019. 10. 24.

A klímaváltozás az elmúlt évtizedek háttérben lebegő, ködös feszültségéből mára realitássá vált. Naponta jelennek meg cikkek a világsajtóban, amelyek az extrém időjárási jelenségekről vagy erdőtüzekről számolnak be és a mindennapi beszédtémáink közé is begyűrűzött a kérdés. 

Elolvasom 
Lakás hitel

Valahova mindig elfolyik a pénz, de hova? Nézd meg egy hónapodat!

2019. 06. 06.

A tudatos pénzügyek egyik első lépése, hogy lássuk, egyáltalán mire mennyit költünk. A rezsit, benzint, hiteltörlesztőt sejtjük mennyi, de hónap végén mégse annyi marad, mint ahogy számoltuk. Az ördög a részletekben rejlik.

Elolvasom 
Lakás hitel

Babaváró hitel: 2 ritkán hallott tipp és 3 gyakori tévhit

2019. 05. 20.

Bejelentése óta ömlenek a hírek, cikkek a babaváró hitelről, az alap információkat szinte mindenki fejből fújja. Ha valamiért te kimaradtál, akkor a következő egy bekezdésben összefoglaljuk neked a lényeget. 

Elolvasom 
Lakás hitel

Vésztartalék – Ne a párna alá dugjuk? Dehogynem!

2019. 05. 14.

Vésztartalékról – szerencsére – rengetegen és rengetegszer írtak már. Ennek ellenére hazai kutatások alapján a lakosság kétharmadának a legkisebb váratlan kiadásokra sincs félretéve pénze.

Elolvasom 
Lakás hitel

Nem lehet elég korán kezdeni: mit érdemes tudni a babaváró biztosításokról?

2018. 02. 08.

A gyeremekáldás örömteli híre számos elvégzendő teendőt is magával hoz. Apránként be kell szerezni a baba egészségét, biztonságát és kényelmét garantáló eszközöket, bababiztossá kell tennünk a lakást, és nem utolsó sorban gondoskodnunk kell a csöppség jövőjéről is. Lássuk, hogyan tehetjük meg mindezt!

 
Elolvasom