Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe

Ismerjen meg minket!

Társaságunk 1999-es megalakulása óta az alkusz piac egyik meghatározó, megbízható és innovatív  szereplőjévé nőtt. Az elmúlt közel két és fél évtized alatt cégünk egy irodából kiinduló mikrovállalkozásból mára egy stabil és erős piaci szereplővé nőtte ki magát.

Különösen értéket képvisel ez számunkra, hiszen cégünk kizárólag magyar tulajdonú, és a megtermelt üzemi eredményt a tulajdonosok tudatosan Magyarországon fektetik be!


A nyilvános cégtájékoztatónkat itt letöltheti: Pannon-Safe Kft - Cégtájékoztató, 2016

Hallgassa meg a tulajdonosokat Cégünkről:Jelenleg több mint 16 milliárd forint éves folyamatos díjú biztosítási ügyfélállományt kezelünk.

Kölcsönösen kiemelt és meghatározó kapcsolatot ápolunk a Generali, az Allianz-Hungária, a Groupama és az Alfa biztosítókkal. Ezen cégeket kiemelt és stratégia partnereinknek tekintjük.

Célunk értéket teremteni, biztonságot és stabil pénzügyi alapokat nyújtani partnereink részére - cégünk innovatív gondolkodású, ügyfélközpontú, problémamegoldást kereső munkatársai és menedzsmentje segítségével.

Ügyfélkapcsolatainkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a pontos, korrekt tájékoztatásnak, és a gyors ügyintézésnek. Meggyőződésünk, hogy a személyes jó kapcsolat ügyfél és üzletkötő között, meghatározó eleme a cégünk iránti bizalomnak. Célul tűztük ki, hogy olyan biztosításközvetítői szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, hogy az mind földrajzi elérhetőségben, mind szakmai tartalmában, valamint legkedvezőbb díjával nem csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnereink megtisztelő bizalmát!

A Pannon Safe Kft. felső vezetősége elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009, és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

Ügyfélszolgálati irodáinkban főállású ügyfélszolgálati munkatársak várják a lakossági- és vállalati ügyfeleket. A kiépített magas szintű informatika biztosítja, hogy a létrejött szerződésekkel kapcsolatban ügyfeleink folyamatos és naprakész tájékoztatást, segítséget, tanácsadást kapjanak.

Cégen belüli divíziók és tevékenységek

Cégünk lakossági üzletága közel 120.000 ügyfél számára nyújt lehetőséget arra, hogy közösen átgondolva megtaláljuk a számára szolgáltatásban, díjban, érték arányában vagy kárrendezési eljárásában legmegfelelőbb biztosítót és terméket. A segédmotorkerékpár kötelező biztosítását ugyanolyan lelkiismeretesen dolgozzuk ki, mint ahogy megoldást keresünk a lakások megbízható biztosítottságára. A piac termékeit összehasonlítva ajánljuk az ügyfél igényeinek megfelelő casco biztosításokat, csak úgy mint az egyedi vagyon, felelősség vagy akár az utasbiztosításokat is!

A pénzügyi közvetítéssel foglalkozó szaktanácsadóink az ügyfél számára a legkisebb törlesztési terhet jelentő hitelkonstrukciók kidolgozásában ugyanúgy partnerei ügyfeleinknek, mint a lakáscélokkal összegfüggő lakástakarékpénztári termékek kidolgozásában.

Engedélyezési határozat számunk: H-EN-I-193/2017
Engedélyezési határozatunk kelte: 2017.03.13.
 
Vállalati és kiemelt vállalati ügyfeleink kérhetik a teljes biztosítási auditot, ingyenes szakmai auditot, a meglévő biztosításaik átvizsgálását, racionalizálását vagy újragondolását is. Szinte egyedülálló referenciáink bizonyítják, hogy mind a magyar, mind az európai uniós biztosítási közbeszerzések lebonyolításában sikeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit akár úgy is, hogy egyedi biztosítási és kárrendezési feltételeket dolgozunk ki számukra.

Honlapunkon ügyfeleink online is kitarifálhatják és megköthetik kötelező gépjármű, casco vagy lakásbiztosításukat.

Széles ügyfélkörünk még teljesebb kiszolgálása érdekében Pécsett ingatlanforgalmazó kollégáink segítenek az albérletet kiadó, azt bérelni kívánók részére, ugyanúgy mint az ingatlant eladni, vagy venni szándékozó ügyfeleinknek. Tanácsadással, értékbecsléssel, energetikai tanúsítvánnyal, ügyvédi munkával vagy az ingatlan hirdetésével segítik partnereinket abban, hogy az ingatlannal kapcsolatos terveik mielőbb realitássá váljanak.

Társadalmi felősségvállalás

Amikor a vállalatot kívülről szemlélik vagy megítélik, akkor nem kívánunk könnyűnek találtatni azon okból, mert csak egy profitorientált gyárat láthat a szemlélő. Ezért egy olyan vállalatot igyekszünk alkotni, amelynek tükröződő képében erőteljes körvonalakkal látszik a társadalmi szerep- és felelősségvállalás – mely áttételesen jótékonyan hathat megítélésünkre is. A Pannon Safe Kft aktív szerepet vállalt az Econventio egyesület megalapításában, támogatásában – amely önálló szervezetként éli életét.

Az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület a pénzügyi intelligencia fejlesztése és a közérthető pénzügyi ismeretek népszerűsítése céljával alakult.

Mottónk: PÉNZÜGYEKRŐL - JÓZANUL

Hiszünk benne, hogy pénzügyi ismeretekre mindenkinek szüksége van, és azon dolgozunk, hogy ezek az ismeretek mindenkihez eljussanak, méghozzá minél érthetőbb formában. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi rendszer egyszerűen átlátható és megismerhető legyen, illetve hogy mi, a pénzügyi termékek használói egyre felkészültebbek és igényesebbek legyünk.


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő közvetlen, mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőmet bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)