Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe

Akik a Pannon-Safe Kft. mögött állnak

A társaság vezetését Békés István és Pesti Tibor ügyvezetők végzik. Több mint 30 éves biztosításszakmai tapasztalatuk, valamint a szakirányú és felsőfokú végzettségeik garanciát nyújtanak arra, hogy a Pannon-Safe Kft egy pénzügyileg stabil, megfontolt, konzervatív gazdálkodású ugyanakkor innovatív kultúrájú cégként működjön.

Szabó Tünde és Póta Zsolt cégvezetők a vállalatvezetés új, dinamikus generációját képviselik. A vállalaton belüli ranglétrát végigjárva tehetségük és kitartásuk által ma már a  cégvezetés teljes jogkörű tagjai.

Klesch Atilla szintén a fiatal és ambiciózus generáció tagja, aki  az igen bonyolult szabályozási és üzleti környezetben lévő pénzügyi közvetítői üzletág vezetését vállalta fel.

Sápi Ákos kollégánk a Kiemelt Ügyfelek Igazgatóságának és partnereinek kapcsolattartásával foglalkozik, egyben az Econventio Egyesület elnöke.

Markovics Balázs biztosítási üzletágvezetőként a közel 240 fős értékesítési hálózat szakmai felügyeletéért felel, ide értve a közvetítők tudásának naprakészen tartását, a támogató rendszerek működését, illetve a teljes biztosítási üzletág koordinálását.

Hangay Tamás projektmenedzser a Pannon-Safe Kft. projektjeit felügyeli, valamint partnereinket a személybiztosítási területen támogatja.

Békés István ügyvezető

bekesistvan@pannonsafe.hu

Pesti Tibor ügyvezető

pestitibor@pannonsafe.hu

Póta Zsolt cégvezető, szakmai vezető

potazsolt@pannonsafe.hu

Szabó Tünde cégvezető, minőségirányítási-és HR vezető

szabotunde@pannonsafe.hu

Klesch Attila hitelezési üzletág vezető

kleschattila@pannonsafe.hu

Sápi Ákos nagyvállalati és cafeteria igazgató

sapiakos@pannonsafe.hu
 

Markovics Balázs biztosítási üzletágvezető

markovicsbalazs@pannonsafe.hu