Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Utasbiztosítás
Utasbiztosítás

Ezekkel a biztosításokkal segítheti legfontosabb kincsét: a gyermekét

2021. 06. 10.

Lassan itt a nyári szünet, így érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen védelemben lesz része gyermekeinek akkor, amikor kicsik és nagyok is elhagyják az iskola biztonságot adó falait. Bár természetesen az iskolaév alatt is történhetnek balesetek, az oktatási szünetek adta szabadságban mégis nagyobb esély van arra, hogy a gyerekekkel baleset történik. Nézzük meg együtt, milyen lehetőségei vannak arra, hogy minél nagyobb biztonságban tudja gyermekét.

 

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Már alig várja, hogy újra korlátozások nélkül utazhasson? Akkor ismerkedjen meg az utasbiztosításokkal!

2021. 05. 26.

Hamarosan itt a nyár és a turista szezon, és emberek milliói várják világszerte, hogy kicsit kiszabadulhassanak a megszokott közegükből.

Szép lassan egyre több ország jelenti be, hogy bizonyos feltételekkel hamarosan megnyitja a határait a turisták előtt is.

Ez azt jelenti, hogy most már nemcsak halaszthatatlan ügyek vagy üzleti jellegű látogatások miatt utazhatunk be egyes országokba, hanem turizmus céljából is.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Utazás a koronavírus árnyékában – avagy hogyan alkalmazkodnak a helyzethez az utasbiztosítások?

2021. 02. 03.

A lassan már egy éve tomboló világjárvány megfékezése érdekében a külföldre utazás lehetősége erősen beszűkült. Jelenleg szigorú feltételekkel, kiszámíthatatlan légi és vasúti közlekedéssel a vírusveszéllyel szembenézve tudjuk elhagyni az országot – ha egyáltalán van ró módunk. Hogyan alakította át az utazási szokásainkat a COVID-19? Mit várhatunk, ha enyhülnek a korlátozások és újra szabadabban tudunk utazni? Illetve, milyen hatással van a koronavírus az utasbiztosításokra?

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Őszi felkészülés 101: mire érdemes figyelned a szeszélyes, időszakban?

2020. 10. 06.

Az ősz beköszöntővel célszerű pár szokásunkon változtatnunk vagy ellenőriznünk egyes dolgokat. Hiszen ilyenkor megnő a váratlan károk száma a kiszámíthatatlan, hideg időjárás és az influenza szezon miatt. Ahhoz, hogy neked minél kevesebb váratlan problémával kelljen szembenézned, elhoztunk egy listát arról, mire érdemes figyelned az őszi időszakban.

 

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Az extrém sportok és a biztosítás

2020. 08. 18.

Sokféleképpen lehet vállalni a veszélyt. Valaki kisebb kockázatú befektetésekkel idéz elő magának nyugtalan éjszakákat, más pedig önszántából ugrik ki a repülőből, vagy mászik fel a sziklára biztosítókötél nélkül. Így vagy úgy, de saját döntésünk alapján cselekedtünk, ami más embereknek lehet, hogy furcsán hathat és amikor megpróbáljuk megmagyarázni a tettünket, láthatjuk, hogy nem érte vele egyet.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Belföldi nyaralást tervez? A határokon belül se mondjon le az utasbiztosításról!

2020. 07. 06.

Talán újdonságnak tűnhet, pedig nem az: ma már országhatáron belül is köthetünk utasbiztosítást a nyaralásunkra, ezzel pedig sok kellemetlenségtől és nem kevés kiadástól kímélhetjük meg magunkat. Hiszen az ördög sajnos nem alszik és mindig a részletekben rejlik: egy lerobbant autó itt, egy csonttörés ott és a nyaralásunk máris ugrott. Erre pedig nemcsak külföldön kerülhet sor, hanem Magyarországon belül is. Éppen ezért érdemes utasbiztosítást kötni, főleg abban az esetben, ha a családdal, gyerekekkel együtt utazunk.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Így tervezd meg a tökéletes lakókocsis nyaralást a családod számára!

2020. 06. 22.

Egy lakókocsis vakáció olyan élmény lehet a családnak, amit soha nem felejtünk el. Viszonylag könnyű megtervezni, de fontos odafigyelni minden tényezőre, hogy a legjobb élményt nyújtsa kicsiknek és nagyoknak. Ebben a cikkben megmutatjuk, mire érdemes figyelned, ha ilyen  kiruccanásra adod a fejed.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Ezekre figyelj, ha most síelsz először

2020. 01. 25.

A síszezon még koránt sem ért véget. Sőt, sokan még csak most szervezik meg az éves kötelező téli kikapcsolódást. És közöttük is akadnak olyanok, akik életükben először fognak síelni. Őket szeretnénk segíteni néhány tippel, amivel biztonságosabbá, ezáltal önfeledtebbé tehetik a szórakozást maguk és családtagjaik, barátaik számára. Lássuk!

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Síelni, snowboardozni indulsz? - Biztosítások téli utazásokhoz

2020. 01. 17.

Nyakunkon a tél, várjuk a havat, és az igazi nagy hórajongók már régen lefoglalták téli utazásukat. Akár síelni, akár snowboardozni indulsz, egyik sem veszélytelen kikapcsolódás. Jobban belegondolva, a havas utakon már az úticélod elérése sem az.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Brexit: vajon a te életedre is hatással lesz?

2019. 11. 04.

Ezekben a napokban az Egyesült Királyságról beszél még az is, aki sosem járt még Angliában. Először 2016-ban jelentették be és kérvényezték, hogy ki szeretnének lépni az Európai Unióból. Akkor, amikor más tagországok még amiatt örültek, hogy egyáltalán bekerülhettek. Többszörös halasztás, bel-és külpolitikai vonakodás után úgy tűnik, most, három év után meg fog történni. A brit miniszterelnök, Boris Johnson számára látszólag mindegy, hogy megállapodással vagy anélkül távoznak az Unióból, a lényeg, hogy minél előbb. A rendelkezés akár már idén érvénybe léphet.

Elolvasom