Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Casco
Casco

Hogyan kerülhető el az autóbaleset?

2021. 05. 11.

Az autóval okozott közlekedési baleset mind a vétlen résztvevĹ‘knek, mind a sofĹ‘rnek és a vele utazóknak traumatikus élmény, aminek nemcsak egészségügyi következménye lehet, hanem anyagi is. Természetesen ez a kettĹ‘ nem is lenne egy lapon említhetĹ‘ egymással, de az esetek többségében a tapasztalat azt mutatja, hogy a kettĹ‘ kéz a kézben jár. Éppen ezért érdemes megnézni, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy elkerüljük a bajt: a karambolt.

 

Elolvasom 
Casco

Vagy vezetsz, vagy iszol

2020. 12. 23.

Normál hétköznapokon a fenti szabályt valahogy sokkal könnyebb betartani. Olyankor nincsenek kínálgatós barátok, és nem érezzük úgy, hogy kimaradunk valami visszahozhatatlanból, ha nem koccintunk velük. Munkából vagy az utána következĹ‘ vásárlásból hazavezetsz, utána nyugodtan megihatsz egy pohár sört vagy bort lazításként vagy a vacsora mellé, utána valószínűleg úgysem mész már sehova. 

Elolvasom 
Casco

Erre figyelj, hogy ne kelljen használnod a CASCO-d

2020. 06. 09.

Sokszor a problémákat egy minimális odafigyeléssel is meg lehet elĹ‘zni. Egy elĹ‘zĹ‘ cikkünkben már írtunk arról, mit tegyünk abban az esetben, ha balesetet szenvedünk. Akkor azonban nem tértünk ki egy fontos tényezĹ‘re a közlekedésben: a biztonságos vezetésre. Éppen ezért összeszedtünk pár olyan tippet, aminek betartásával jócskán csökkenhet az esélye annak, hogy bajod essen az utakon. 

 

Elolvasom 
Casco

Amikor az út mondja meg, merre visz: a téli autózás veszélyei

2020. 02. 24.

Biztos hallottad már olyan embertĹ‘l, aki balesetet szenvedett vagy káros szenvedélyei miatt komoly beteg lett, hogy mindig úgy hitte, vele ez nem történhet meg. Valljuk be, mind így vagyunk ezzel: nézzük a híreket, elszörnyedünk a világ eseményein, majd kikapcsoljuk a tévét és megyünk a dolgunkra. Mi, a sérthetetlenek.

Elolvasom 
Casco

Biztosítsd be a járművedet is, ha külföldre indulsz!

2020. 02. 03.

Lehet, hogy csak kiruccansz vásárolni vagy egy hosszú hétvégére, esetleg két-három hétre nyaralni mész. Egyedül vagy családdal.  

Utasbiztosításra gondolunk ilyenkor általában, pláne, ha gyerekkel utazunk, fontos, hogy ha kell az orvosi ellátás, elérhetĹ‘ és megfizethetĹ‘ legyen. A poggyászunkra is gondolni kell, ha esetleg eltűnne. De gondolsz-e az autóra, motorra is, amivel mész?

Hiszen ha külföldi út során hibásodik meg, vagy épp akkor ér baleset – akár más, akár a mi hibánkból – nagyobb pácban vagy, mintha itthon érne ilyen gond. És ismeretlen utakon, a helyi közlekedési sajátosságokat nem ismerve nem is vezetünk olyan profin, mint mondjuk munkába menet az ismerĹ‘s utakon.

Elolvasom 
Casco

Mit tehetünk cserbenhagyásos koccanás esetén?

2019. 09. 01.

Könnyen elĹ‘fordulhat, hogy a zsúfolt parkolóban hagyott gépjárművünket valamilyen kár éri. KövetkezĹ‘ cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen lépéseket kell ilyenkor tennünk.

Elolvasom 
Casco

Több millióba is kerülhet, ha nincs téli gumi az autón!

2019. 01. 30.

A rendĹ‘r nem büntethet, ha nincs téli gumink, de pórul jár, aki ezen spórolna!

Elolvasom 
Casco

Karácsony időszakában tényleg több az autóbalesetek száma?

2018. 12. 27.

Bizonyára te is olvastál, esetleg hallottál már olyan statisztikákról, amelyek arról számolnak be, hogy a karácsonyi idĹ‘szakban több közúti baleset következik be, mint az év egyéb szakaszaiban.

Elolvasom 
Casco

9 tipp, hogy az autód 7000 km-én át is problémamentesen üzemeljen

2018. 08. 13.

Autótulajdonosként egyébként is évente többször kell ellenĹ‘riztetned a kocsi műszaki állapotát, ha azonban egy több ezer kilométeres útra indulsz, ennek fokozottan kiemelkedĹ‘ szerepe lesz. Aktuális cikkünk ezt a témakört járja körbe.

 
Elolvasom 
Casco

Segítünk eligazodni a gépjármű-biztosítások útvesztőjében

2018. 07. 31.

Mivel az autó a legtöbb háztartás második legértékesebb tulajdona, ezért nyilvánvalóan kiemelt értéket képvisel. A kiemelt értékeinket pedig kiemelt figyelemmel tüntetjük ki, mondhatnánk: vigyázunk rá, mint a szemünk fényére. Igen ám, de mi történik, ha mégis beüt a krach? Súlyos ára lehet annak, ha nem készülünk fel idĹ‘ben az esetleges kockázatokra. Ebben a cikkben mindent összegyűjtöttünk, amit az autós biztosításokkal kapcsolatban tudnod kell.>

Elolvasom