Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe

Gondoskodjon egészségéről még ma! – Egészségbiztosítási program

Ön melyiket választja?

 1. Hosszú várólista, sorban állás, több hónapos várakozási idő utáni TB ellátás.
 2. Kényelmesen, otthonról egyeztetett időpontban, néhány napon belül, sorban állás és hálapénz nélküli orvosi ellátás.

Egyértelmű, hogy melyik ezek közül az, amit mindannyian szeretnénk, igaz?

A magán egészségbiztosítás megadja a lehetőséget arra, hogy Ön a 2. lehetőséggel járó előnyöket élvezhesse!

És ami a legjobb, hogy ez még nem is jelent olyan komoly anyagi megterhelést: az egészségbiztosítás ma már átlagosan akár napi 150 forintért elérhető!

Szeretne erről többet megtudni?
 

Mutatjuk a részleteket:

Milyen előnyökkel jár a magánbiztosítás? (Röviden)

 • Egészségügyi probléma esetén a nap 24 órájában hívható orvosi call center, ahol orvosok segítenek, és azonnali segítséget kaphat szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatok gyors leszervezésében.
 • Egészségügyi panasz esetén néhány napon belül juthat magánorvosi ellátáshoz, ahol a kezelés díját Ön helyett a biztosító fizeti.
 • A kisebb műtéti beavatkozásokat rövid idő alatt megszervezik, melyeket akár teljes egészében a biztosító finanszíroz.
 • Akár lehetőség van arra is, hogy külföldi klinikán történjen a gyógykezelés – minden azon múlik, milyen szerződést írunk alá.

Kérje ajánlatunkat, ha már ennyi is elég volt ahhoz, hogy meggyőzze az egészségbiztosítás előnyeiről – és olvasson tovább, ha még ennél is többet akar megtudni erről!

Hogyan működik a magán egészségbiztosítás?

Alapvetően pontosan úgy, ahogy a legtöbb biztosítás: egy bizonyos havi biztosítási díjért cserébe egy szolgáltatást kapunk, aminek értelmében káresetkor a biztosító fizet nekünk.

A káreset pedig ebben az esetben jelenthet például súlyos költségeket okozó baleseteket, vagy megbetegedéseket, amik esetén nagy szükségünk van a segítségre.

Mivel a magánbiztosításnál egy szerződést írunk alá, ezért egyedi feltételekre is számítanunk kell: változó lehet a biztosítási összeg, a biztosítási díj, a vállalt önrész, de akár a biztosításba foglalt káresetek listája is – ez pedig lehetőséget ad arra, hogy mindenki a számára leginkább megfelelőt választhassa ki.

Milyen változatai vannak a magán egészségbiztosításnak?

Erre úgy lehet a legkönnyebben válaszolni, ha megnézzük, pontosan mit is vállalnak a biztosítók.

A szerződések egyik változatában a biztosító egy bizonyos összeget fizet ki probléma esetén – a másik lehetőség, hogy egyből magát a kezelést, az egészségügyi ellátást finanszírozza.

Az összegbiztosítások esetén egy fix összeggel segíti a biztosító átvészelni azt az időszakot, amit a kezelésre, a gyógyszerek vásárlására, illetve akár az útiköltségekre, vagy a tartós jövedelem kiesés okozta problémák megoldására fordíthatunk.

A szolgáltatás-finanszírozó biztosítás esetén ezzel szemben maga a biztosító fizet az egészségügyi ellátásunkért helyettünk, amit meg is szervez nekünk partnerein keresztül.

Egy példán keresztül szemléltetve: lábtörés esetén az összegbiztosításnak köszönhetően pénzt kapunk a biztosítótól, amiből fedezhetjük az ellátásunkkal kapcsolatos költségeket, míg a szolgáltatás-finanszírozó biztosításnál a biztosító egyik partnere (orvosa) fog minket kezelni.

Mennyibe kerül a privát egészségbiztosítás?

A társadalombiztosítással ellentétben itt a biztosítási díj, illetve a biztosított szolgáltatás között igen komoly kapcsolat van – értelemszerűen minél többet fizetünk, annál nagyobb anyagi biztonságban leszünk a káreset bekövetkeztekor.

De ezen kívül még több más szempont is meghatározhatja a biztosítási díjakat!

Ilyenkor ugyanis előkerülhet a kockázatarányos díj kérdése is: ez azt jelenti, hogy a biztosítottakat az egészségi állapotuk alapján veszélyközösségi csoportokba teszik, és ez alapján határozzák meg a megfelelő havi összegeket.

Értelemszerűen minél fiatalabban kötünk biztosítást, annál jobb feltételeket kapunk hosszú távon, tehát az életkornak is komoly szerepe van ebben a kérdésben.

És mint sok más biztosításnál, itt is meghatározó a vállalt önrész szerepe: ez az az összeg, amit a biztosított vállal, hogy maga fedez káresetkor – és minél magasabb, annál kedvezőbb a biztosítási díj is.

Mit nem fedez a biztosítás?

A veszélyközösségi kategóriáktól függően vagy függetlenül, de a biztosító meghatározhat olyan betegség vagy baleset típusokat, amik esetén nem térít a biztosítottnak.

Ilyenek lehetnek az extrém sportok, különös veszélyekkel járó szabadidős tevékenységek, vagy akár rendkívül veszélyes helyeken lévő hosszabb tartózkodás.

Mindezek mellett előfordulhat, hogy bizonyos előzménybetegségek is kizáró tényezők, amennyiben ezek olyan mértékben növelik a kockázatot, hogy azt a biztosító már nem tudja vállalni.

Mikor szűnik meg a biztosítás?

A megszűnés oka lehet:

 • a szerződés lejárta, amennyiben meghatározott időre szól a biztosítás;
 • a biztosított halála;
 • a biztosított által történő felmondás;
 • a biztosító által történő felmondás.

Miért mondhatja fel a szerződést maga a biztosító?

A biztosítási díj befizetésének elmulasztása mellett van egy sokkal súlyosabb hiba, amit egy biztosított elkövethet: a bejelentési kötelezettség szabályának megsértése.

A biztosítónak tudnia kell róla, ha valamilyen tartós változás következik be életünkben, hiszen ez máris más kockázatokat jelent – ha elmulasztjuk tájékoztatni, akkor az a szerződésben foglaltaktól függően akár a biztosítás megszűnését is eredményezheti.

Kössön velünk magán egészségbiztosítást most!

Az egészségünk a legnagyobb kincsünk – és bár a társadalombiztosítás mellett is jogosultak vagyunk az ellátásra, azért nem mindegy, hogy milyen körülmények között történik a gyógyítás/gyógyulás.

Mindannyian ismerjük és megtapasztaltuk már az ellátórendszer hibáit: a privát egészségbiztosítás lehetőséget ad arra, hogy egészen más élményeket jelentsen az orvosi ellátás számunkra a jövőben.

Ha nem akar többé

 • hónapokat várni egy fontos vizsgálatra,
 • órákig sorban állni a rendelő előtt,
 • az esetleges egyéb költségek miatt egy komolyabb összegű hálapénz miatt is aggódni

akkor Önnek is érdemes már most egészségbiztosítást kötnie!

Segítünk megtalálni azt az ajánlatot, ami az Ön igényeinek tökéletesen megfelel, hogy mindig biztonságban érezhesse magát, bármi is történik.

Töltse ki űrlapunkat, és kérje ajánlatunkat most!

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő közvetlen, mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőmet bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)


Kötelező biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

CASCO biztosítás

Több mint 7 milliárd Ft díjat fizetnek ügyfeleink a biztosítóknak évente.

Lakásbiztosítás

Több mint 40.000 db lakásbiztosítás tapasztalatával adunk tanácsot.

Nyugdíjbiztosítás

Több mint 70.000 elégedett ügyfél választott már minket.