Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Szolgáltatás

Vállalkozói biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

Biztosítás. Nem él olyan ember az országban, aki ne ismerné a kifejezést. De azzal vajon hányan vannak tisztában, hogy pénzügyi terveik megvalósítására, üzleti kockázataik csökkentésére melyek a legalkalmasabbak a több tucat biztosítási forma közül?

A legtöbben ár, esetleg hírnév alapján választanak biztosítót, de nem ritka az ismerős által ajánlott szolgáltatás igénybevétele sem. Pedig ezek alapján csupán kényelmesebb lehet a biztosító választás, eredményesebb semmiképp.

 

De akkor mégis hogyan érdemes biztosítót választani?


Bizonyára számottevő szakmai tudással rendelkezik a saját iparágában. Máskülönben most nem tartana ott, ahol tart. Ez azt jelenti, hogy lényegében majdnem minden fontos információ a birtokában van, ami alapján kiválaszthatja a cége számára legmegfelelőbb biztosítást. Csupán egyetlen dolog hiányzik. A biztosítási szakterület beható ismerete. Ez viszont egy olyan dolog, amit mi könnyedén megadhatunk Önnek

Higgye el, az elmúlt 18 év során volt időnk alaposan kiismerni az iparágat. Mondhatni, szaktudásunk ma már nagykorú, és egyedül is képes önálló, felelős pénzügyi döntést hozni.

 

És hogy ez miért jó Önnek?

Ha a vállalkozók azon szűk csoportjába tartozik, akik tudják, hogy a legnagyobb profit nem megszorításokkal, leépítésekkel vagy magas árréssel, hanem a lehető legoptimálisabb költéssel érhető el, szívesen megnézzük a jelenlegi biztosítási kötvényét.

Elmondjuk hogyan alkudhatna ki még előnyösebb feltételeket a biztosítóktól. Ha pedig nem találunk fogást a kötvényén, megünnepelheti egy üveg finom pezsgővel, amelyre természetesen a vendégünk.

 


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)

Kapcsolódó blogcikkek


Vállalkozóknak 2018. 09 06.

3 tipp, hogy a céged ne stresszfaktor legyen, hanem kiteljesedés

Abban talán egyetérthetünk, hogy a vállalkozói lét egyfajta légypapírként lebeg a magyar - sőt, talán a világ minden táján élő - szakemberek előtt. A tipikus alkalmazotti lét helyett sokan inkább a maguk urai lennének. Ez az életmód és pénzkereseti forma azonban nem fenékig tejfel, ellentétben azzal, ahogyan sokan tálalják. Vállalkozóként számtalan olyan buktatóval és nehézséggel kell megbirkóznod, amelyekkel alkalmazottak nem találkoznak. Hogy könnyítsünk a helyzeteden, adunk néhány tippet, amivel könnyebben veheted a vállalkozói akadályokat.


Vállalkozóknak 2018. 07 30.

Lojális munkavállalók, avagy hogyan tartsd meg a legjobb munkatársaid dolgozói juttatások segítségével

A munkaerőpiac egyik legnagyobb kihívása a munkahelyi lojalitás bizonyos szint felett tartása, illetve a dolgozói motiváció növelése. Számtalan módszer létezik arra vonatkozóan, hogy hogyan érhetsz el eredményeket ezeken a területeken. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni neked, hogy a különféle dolgozói juttatások hogyan segítik az ezzel kapcsolatos célkitűzéseid.


Kötelező biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

CASCO biztosítás

Több mint 7 milliárd Ft díjat fizetnek ügyfeleink a biztosítóknak évente.

Lakásbiztosítás

Több mint 40.000 db lakásbiztosítás tapasztalatával adunk tanácsot.

Nyugdíjbiztosítás

Több mint 70.000 elégedett ügyfél választott már minket.
Széchenyi 2020