Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Vállalkozói biztosítás
Vállalkozói biztosítás

Miért van egyre nagyobb szükség a mezőgazdasági biztosításokra?

2021. 03. 09.

Minden gondos tervezés dacára, a mezőgazdaságot leginkább a szerencsejátékhoz lehetne hasonlítani. Abból a szempontból mindenképpen, hogy az időjárási viszontagságok veszélye mellett már a nagyobb értékű gépek fenntartása, karbantartása és végleges meghibásodása esetén, azok cseréjével is kalkulálni kell. Váratlan, nagyösszegű kiadások és elmaradó bevételek – ezeket segítenek kezelni a mezőgazdasági biztosítások.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Így köteleződik el egy Y vagy Z generációs munkavállaló

2020. 10. 12.

Ma már egyre több cég néz szembe azzal a problémával, hogy a Y és a Z generációs munkavállalókat nem tudják hosszú ideig maguknál tartani. Általában ez a korosztály már el sem tudja képzelni, hogy több évet húzzon le egy munkahelyen, de ennek vajon mi lehet az oka?

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Nagyvállalatok vészhelyzeti stratégiája

2020. 07. 21.

Miközben a koronavírus láthatatlan veszélyként lebeg mindenki feje fölött, a termelésleállások, a kijárási korlátozások és tiltások következtében más, sokkal látványosabban érzékelhető problémák kezdenek begyűrűzni a világba és a hétköznapokba. Ezeknek viszont szinte semmi köze nincs az emberek egészségügyi állapotához. 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Így élheti túl a vállalkozásod a koronavírust

2020. 05. 04.

Az elmúlt hetekben minden bizonnyal te is csak röhögtél az ismerőseiddel azon, ahogy az emberek kezdenek megőrülni és vécépapírral felhalmozni a fürdőszobáikat. De mint azt azóta tudjuk elmérgesedtek a dolgok és még most sincs vége. A héten a koronavírus-járvány elleni védekezés új szakasza megkezdődik.  A kormány még mindig tiltja a rendezvények megtartását, az oktatási intézményeket továbbra is zárva tartja, a kijárási és a nyitvatartási korlátozások Budapesten és Pest megyében maradnak, közben iparágak tűnnek el a süllyesztőben. Ha még nem tetted, érdemes elgondolkodni azon, hogy fogja a vállalkozásod átvészelni még az ezt követő időszakot. 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Rendezvényt szerveznél? Biztosítsd be!

2020. 02. 11.

Ha először szervezel nagyobb családi összejövetelt vagy a lakóhelyeden valamilyen programot, sporteseményt, lehet, hogy nem csak attól félsz, hogy nem lesz elég résztvevő, nem jönnek el a meghívottak, az előzetes érdeklődők, hanem attól is, hogy mi lesz, ha valami baj történik. 

 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

3 tipp, hogy a céged ne stresszfaktor legyen, hanem kiteljesedés

2018. 09. 06.

Abban talán egyetérthetünk, hogy a vállalkozói lét egyfajta légypapírként lebeg a magyar - sőt, talán a világ minden táján élő - szakemberek előtt. A tipikus alkalmazotti lét helyett sokan inkább a maguk urai lennének. Ez az életmód és pénzkereseti forma azonban nem fenékig tejfel, ellentétben azzal, ahogyan sokan tálalják. Vállalkozóként számtalan olyan buktatóval és nehézséggel kell megbirkóznod, amelyekkel alkalmazottak nem találkoznak. Hogy könnyítsünk a helyzeteden, adunk néhány tippet, amivel könnyebben veheted a vállalkozói akadályokat.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Lojális munkavállalók, avagy hogyan tartsd meg a legjobb munkatársaid dolgozói juttatások segítségével

2018. 07. 30.

A munkaerőpiac egyik legnagyobb kihívása a munkahelyi lojalitás bizonyos szint felett tartása, illetve a dolgozói motiváció növelése. Számtalan módszer létezik arra vonatkozóan, hogy hogyan érhetsz el eredményeket ezeken a területeken. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni neked, hogy a különféle dolgozói juttatások hogyan segítik az ezzel kapcsolatos célkitűzéseid.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Hogyan befolyásolja a környezetszennyezés az életed?

2018. 07. 23.

Napjainkban már egyre több magánszemély és vállalkozó fordít komoly figyelmet a környezetvédelemre. Erre szükség is van, hiszen a szkeptikus vélemények zajában is egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberiség igencsak nagy mértékben éli fel a Föld erőtartalékat, és bizony sok esetben a maga felelőtlen hozzáállásával súlyosan károsítja a környezetét és a Föld élővilágát. De milyen hatással van ez a mindennapjainkra? Hogyan tehetünk ellene?
Aktuális cikkünk ezzel foglalkozik.

 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Amit mindig is tudni akartál: Mennyit keresnek a biztosító cégek? Hogyan dolgoznak az ügynökök és alkuszok?

2018. 06. 25.

Bár a különféle biztosítási megoldások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a legtöbben már tisztában vannak azzal, hogy egy szakértői segítséggel megkötött biztosítás sokkal könnyebbé teheti az életet, akadnak még szkeptikusok. Ennek az oka általában az, hogy nem vagyunk tisztában azzal, kik is valójában a biztosítók, mivel foglalkoznak, és főként milyen arányban keresnek egy-egy szerződésen. Aktuális cikkünkben ezt a témát igyekszünk alaposan körbejárni.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Nyakunkon a GDPR, de mit is jelent ez pontosan a cégednek?

2018. 04. 17.

Cégvezetőként bizonyára már tudod, hogy 2018. május 25-től alkalmaznod kell az Európai Parlament és a Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletének szabályait. Feltehetőleg megkezdted a felkészülést erre, de belegondoltál már abba, hogy mit jelent a GDPR biztosítási tekintetben a céged számára? Ha még nem, segítünk.

 

Elolvasom