Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe

Nagyvállalatoknak

Társaságunk "nagyvállalati és cafeteria" üzletágát 2006 óta kezeli önálló divízióként. Az üzletág szeparálásával az volt a célunk, hogy kiemelt ügyfeleink részére olyan

  • ügykezelési folyamatot,
  • biztosítási auditációs programot,
  • versenyeztetéses vagy közbeszerzési eljárásos rendszert,
  • kárrendezési segítségnyújtást,
  • károldali bevétel optimalizáslást, növekedést,
  • egyablakos ügyfélkezelést

hozzunk létre, ami valóban hozzáadott értéknek tekinthető az ügyfelek részéről. A divízió célja ezen hozzáadott érték maximalizálása, hogy ügyfeleink minél kisebb pénz-, idő-, energia-, és humán erőforrás ráfordítással oldhassák meg pénzügyi folyamataikat!

Az elmúlt 15 évben több sikeres nagyipari és önkormányzati projektet is végig vittünk. A siker a költségek jelentős csökkentése, valamint a szolgáltatások minőségének és nagyságának növelése volt.

2006-ban a Magyar Közút Kht. a GKM (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium) által történő összevonásánál megbízás alapján elvégeztük a megyei szintű "közút szervezetek" biztosítások auditációját, és ezt követően azok egységes keretbe történő összevonását. Az így kialakított és a közbeszerzés során lefolytatott tárgyalás végeredményeként a Magyar Közút Kht. részére 150.000.000-Ft/év díjmegtakarítást értünk el. A szolgáltatás terén 2006. évben 154.000.000-Ft kártérítés kifizetése történt meg. Az adott évben 300.000.000-Ft összeggel történő hatékonyság javítással, társaságunk az egyik leghasznosabb alvállalkozó volt a cégnél.

2007. évben a KVvM (Környezet védelmi és vízügyi Minisztérium) megbízásából elvégeztük a regionális vízművek biztosítási tendereinek összevonását, melyben a DRV Zrt. kivételével a négy regionális vízmű vett részt. Az összevonás eredményeképpen a díjak 108 MFt-ról 67 MFt-ra csökkentek. Így közel 40%-al csökkent a biztosítási költség, és jelentősen korszerűsítettük a biztosítás szakmai tartalmát. A kifizetett kártérítéseket, melyek idáig a Zrt-ket terhelték egyedi biztosításként kifizettetjük, így összesen 120 MFt nem terheli a Zrt-k kasszáját.

Az auditációk és a közbeszerzési sikereink révén több nagyvállalat biztosítását is mi optimalizáltuk. Eddigi partnereink között Volán vállalatok, városi Tömegközlekedési Zrt-k.

Az elmúlt évek során több megyei jogú város, (például Kaposvár, Békéscsaba, Szeged) valamint megyei közgyűlés szervezeteit (Somogy megyei Közgyűlés, Bács-kiskun megyei Közgyűlés, Békés megyei Közgyűlés) intézményeinek biztosítását végezzük.

A megyei jogú városok biztosítási csomagjain túl gyakran a városok vagyonkezelő holdingjainak biztosítási auditációjára és kezelésére is felkérést kaptunk, mint például Nagykanizsa, Kaposvár, Békéscsaba esetében.Több városi-, vagy részben városi tulajdonban lévő hulladék kezelő vállalat is megbízott minket, mint például a Biokom Zrt, a Saubermacher csoport, az Öko-Dombo Kft, stb...

Az általunk kialakított auditációs és optimalizációs technológia segítségével a vállalatok vonatkozásában az eddigi tapasztalatok alapján minimum 20-30 % körüli azonnali megtakarítást tudunk elérni, mely az év folyamán illetve a tárgyalásos eljárás során tovább emelkedhet.

A biztosító vagy biztosítási csomag váltási, optimalizálási eljárás folyamatait ismerjük, ezen a területen a teljes ügyintézést ingyenesen mi vállaljuk.
 
Amennyiben tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy személyesen adjon lehetőséget a további részletek megtárgyalására.
 


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő közvetlen, mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőmet bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)