Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Utasbiztosítás
Utasbiztosítás

3 dolog, amire kiterjed az utasbiztosításod, de talán nem is tudtál róla

2019. 03. 14.

Utazás előtt annyi stresszfaktorral találkozunk, amennyivel talán egy hónap hétköznapjain együttvéve sem. Biztosan beszereztünk-e mindent, amire az utazási célországban szükségünk lesz? Minden kulturális eltérésnek utánaolvastunk, amit tudni érdemes? És mi történik, ha külföldön kell orvoshoz mennünk, vagy éppen elveszítjük az iratokat? Nos, erre is van hatékony megoldás.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Milyen biztosítást köthetek gyermekemnek?

2019. 02. 18.

A különböző biztosítások lényege, hogy azok, akik megkötik őket, biztonságban érezhessék magukat. Az ugyanis egyértelmű, hogy bármennyire igyekszik is az ember, képtelen magát megóvni minden veszélyforrástól. Egyszerűen nem húzhatunk áthatolhatatlan védőfalat az életünk körü. Ez ráadásul hatványozottan igaz gyermekeink életére, akik számára szintén kiemelt fontosságú, hogy egy-egy baleset vagy betegség során, szülőként legyen anyagi fedezetünk megfelelő ellátásukra. Cikkünkben a gyerekek számára elérhető biztosításokról lesz szó.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Biztonsági tippek nyaraló tulajdonosoknak

2019. 02. 04.

Nyaralónk legyen akár egy csodás villa a Balaton közelében, kedves faház vidéken, vagy egy nagyvárosi apartman, mindenképpen biztonságban szeretnénk tudni, akkor is, amikor az időnk nagy részét máshol töltjük. Mit tehetünk nyaralónk biztonsága érdekében?

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Minden, amit tudni akartál a digitális nomád életmódról

2019. 01. 31.

Alapvetően biztosításokkal, megtakarításokkal, illetve pénzügyi tanácsokkal foglalkozunk. Világszerte megfigyelhető azonban egy jelenség, amely Magyarországon is egyre jelentősebb: a digitális nomádság. Úgy gondoltuk tehát, hogy éppen itt az ideje egy átfogó cikknek arról, mit is jelent digitális nomádnak lenni. Előnyök, hátrányok, tények és tévhitek.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Semmiképpen ne vezess ittasan (az ünnepek alatt sem)! Mutatjuk, miért

2018. 12. 22.

“Hazánkban zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetés tekintetében. Több százezer forintra is megbírságolhatnak, ráadásul a jogosítványodat is elvehetik.” Ilyen és ehhez  hasonló érvek százait olvashatjuk az interneten. Ha azonban nem elégedsz meg ezekkel az indokokkal, vegyük át alaposan, mit is értünk ittas vezetés alatt, miért veszélyes és kerülendő?

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Így vehetsz ki pénzt a biztosítók zsebéből LEGÁLISAN (4 profi tipp, hogy a legjobb utasbiztosítást köthesd)

2018. 09. 26.

Általános igény, hogy minden szolgáltatást a lehető legolcsóbban, mégis legelőnyösebb formában szeretnénk igénybe venni. Valamennyien ugyanis követjük a gazdaságosság elvét. Sokszor pedig olyan helyekről - és olyan módokon - tehetünk szert többletre, ahonnan nem is gondoltuk volna. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan vegyél ki pénzt a biztosító zsebéből úgy, hogy ennek ellenére mindkét fél jól járjon.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Minden, amit tudni szerettél volna az utasbiztosításról

2018. 08. 27.

Külföldi utazás biztosítás nélkül nem elképzelhetetlen, de elképesztően nagy kockázat. Az utasbiztosítás ugyanis anyagi fedezetet nyújt a külföldön történt balesetek és rosszullétek ellátási költségeire, továbbá fedezi a kárunkat akkor is, ha az utazás során a poggyászaink elvesztek vagy megsérültek. És még számtalan egyéb esetben is kihúzhat minket a bajból. De mi az, amit feltétlenül tudnunk kell a szolgáltatásról? Ebben a cikkben eláruljuk.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Mit, hogyan csomagoljak, és mit hagyjak otthon, ha többhetes útra indulok autóval?

2018. 08. 06.

Minden utazás egy új kaland, és ezáltal új izgalmakkal is szolgál. Mielőtt azonban nekivágnál, nem kevés tervezési feladat hárul rád. Kezdve az útvonal meghatározásával és a szállásfoglalással, egészen olyan dolgokig terjedve, mint a csomagolás. Aktuális cikkünkben ez utóbbival kapcsolatban adunk néhány tanácsot, hogy az utazás garantáltan felhőtlen legyen.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Milyen eshetőségekre kell felkészülnöm, ha autóval utazom külföldre?

2018. 07. 27.

Az éves külföldi nyaralás előtt számtalan megválaszolatlan kérdéssel találjuk szembe magunkat, ezek egyike az utazás során használt jármű - vagy járművek. Utazhatunk repülővel, vonattal, busszal, sőt hajóval is, de választhatjuk a saját vagy bérelt autóval történő utazást is. Utóbbi esetében több dologra is fel kell készülnünk, ha stresszmentes kirándulást akarunk, ezért összegyűjtöttük, mi mindenre kell felkészülnöd egy külföldi autóúthoz.

 
Elolvasom 
Utasbiztosítás

Hova utazik szívesen a magyar?

2018. 05. 02.

Azt gondoljuk, májusban már egyáltalán nem korai nyaralásról beszélni. Különösen azért, mert a hónap közepére jellemzően 30 fok körüli hőmérséklet várható országszerte. Arról már nem is beszélve, hogy a tőlünk délre fekvő országok tengerpartjainál még ennél is melegebb az idő. Lássuk, mik a magyarok kedvenc turisztikai célpontjai!

Elolvasom