Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Hitelkiváltás

Hogyan spĂłrolhatunk Ĺ‘sszel?

2019. 09. 30.

Az Ĺ‘sz az iskolakezdés és a télre készülĹ‘dés idĹ‘szaka. Ez elég sokat kivehet a pénztárcánkból. Olvasd el cikkünket az Ĺ‘szi spórolási tippekért! 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

5+1 tipp, hogy online is biztonságban legyen a pénzed

2019. 09. 24.

Az online vásárlás ma már természetes része a mindennapjainknak, és sokszor nem is számolunk a veszélyeivel. De hogyan tarthatod biztonságban a pénzed online? CikkünkbĹ‘l kiderül. 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

EU-s pénzügyi direktíva – mi változik?

2019. 09. 19.

Az új EU-s pénzügyi szabályozás mindannyiunk életét érinti majd. De milyen fĹ‘bb változásokat hoz az új direktíva? CikkünkbĹ‘l kiderül.

 

Elolvasom 
Casco

Mit tehetünk cserbenhagyásos koccanás esetén?

2019. 09. 01.

Könnyen elĹ‘fordulhat, hogy a zsúfolt parkolóban hagyott gépjárművünket valamilyen kár éri. KövetkezĹ‘ cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen lépéseket kell ilyenkor tennünk.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Le- és kinyitható ágyak, fotelek - jobb helykihasználás könnyedén

2019. 07. 09.

Minél inkább mennek össze, és drágulnak a lakások, annál fontosabb minden négyzetméter jó kihasználtsága. A legtöbb nappali közepén terpeszkedĹ‘ kanapéágy és a békebeli három nagy szivacsból álló fotelágyak már korai elĹ‘futárai voltak a trendnek, újabban pedig a rejtett hálóhelyek is kezdenek belopódzni a hazai lakásokba. Mind megannyi praktikumot és kalandot rejt.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Élet a lakástakarékok után – hogyan gyűjts lakásra?

2019. 07. 03.

Immár több, mint 8 hónapja annak, hogy viharos gyorsasággal megszűnt létezni a lakástakarék, mint megtakarítási forma. Sokan siratják, még többen használták, ennél is többen pedig keresik a helyettesítĹ‘ terméket. Az OTP és a Fundamenta is elĹ‘rukkolt új, hasonló konstrukcióval, amellyel az LTP-k nyomdokába kíván lépni. Most röviden áttekintjük mennyire tudnak ezek felnĹ‘ni a „nagy elĹ‘dhöz”, illetve kitekintünk az egyéb megtakarítási formákra is.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Gondolatok a Falusi CSOK-hoz – menni vagy maradni?

2019. 06. 24.

Ahol kevesebb mint 5000 ember lakik, és 2003. január 1-hez képest csökkent a népességszám. Hogy hol a trükk? Népszámlálás csak 10 évente van, a többi becslés. Gyakorlatilag ahol 2011 óta mégis nĹ‘tt a lakosságszám, sima CSOK miatt, vagy más okból, nem biztos hogy látszik, lehet hogy jár rá a Falusi CSOK akár 5 millió forintja. Ezeket lehet érdemes megtalálni családként. Nézzük mi a gond a többivel.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Borítékos módszer – Mire jó? Hogyan csináld?

2019. 06. 17.

Spórolj színes borítékokkal. Talán 2019-ben már ennél modernebb, trendibb módszerre vágysz, de hidd el, a borítékos módszer még mindig nagyon hatékony – és sok esetben ez a legjobb megoldás. Hogy miért? A cikkbĹ‘l kiderül.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Marie Kondo - az élhetőbb és szerethetőbb otthontól egy rendrakás választ el

2019. 06. 11.

Egy szép lakást nem csak megvenni és szépen berendezni kihívás, hanem rendben tartani is. Mondhatnánk, hogy minél nagyobb annál több vele a gond, de aki lakott már garzonban az tudja, hogy ha csinál egy reggelit és megfĹ‘zi mellé a kávéját, a kis terek miatt a lakás máris rumlisnak tűnik.

Elolvasom 
Lakás hitel

Valahova mindig elfolyik a pénz, de hova? Nézd meg egy hónapodat!

2019. 06. 06.

A tudatos pénzügyek egyik elsĹ‘ lépése, hogy lássuk, egyáltalán mire mennyit költünk. A rezsit, benzint, hiteltörlesztĹ‘t sejtjük mennyi, de hónap végén mégse annyi marad, mint ahogy számoltuk. Az ördög a részletekben rejlik.

Elolvasom