Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Lakásbiztosítás

Megéri lakást venni a jelen piaci helyzetben?

2019. 03. 28.

A témában igencsak megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint lakást vásárolni mindig megéri, mások azt javasolják, várjunk, amíg kipukkad az ingatlanlufi. Aktuális cikkünkben igyekszünk utánajárni, vajon megtérülĹ‘ befektetés-e lakást vásárolni a jelen körülmények között.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Mi a különbség a hitel és a lízing között? És mit kell tudni a kamatról?

2019. 03. 26.

Leginkább lakás- és autóvásárlás során merül fel a kérdés: hitel vagy lízing? Akadnak olyanok is, akik nem is tudják, hogy utóbbi is valós lehetĹ‘ségként merül fel, ha nagyobb értékű vásárlást tervezünk. Mi a különbség a hitel és a lízing között? Továbbá, mi a kamat és hogyan számolják ki? Ezekre a kérdésekre keressük a választ aktuális cikkünkben.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mit tehetünk árvíz esetén?

2019. 03. 25.

Az idĹ‘járás kiszámíthatatlansága gyakran hordoz magában veszélyeket. Egy fülledt nyári nap is hozhat magával jégesĹ‘t, mely tönkreteheti növényeinket, betörheti ablakainkat, cserepeket verhet le, anélkül, hogy számítanánk rá. Ezzel szemben, az ártér menti ingatlantulajdonosoknak mindig számolniuk kell a lehetĹ‘séggel, hogy az idĹ‘rĹ‘l-idĹ‘re duzzadó és kiáradó folyók komoly gondokat okozhatnak.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Dübörög a technológia: okosotthonokra köthető okosbiztosítás

2019. 03. 22.

A technológia rohamos fejlĹ‘désének köszönhetĹ‘en ma már egyre több kütyünk és berendezésünk okos. Okostelefonokkal a zsebünkben éljük mindennapjainkat, az okosautók már a garázsaink bejáratánál várakoznak, és az okosotthon-megoldások sem számítanak elérhetetlen kuriózumoknak. De vajon felkészültek-e a biztosítók a rohamosan fejlĹ‘dĹ‘ technológia által elĹ‘idézett változásokra?

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Minden, amit a személyi kölcsönről tudnod kell

2019. 03. 21.

Sajnos idĹ‘nként elĹ‘fordulhat, hogy valamilyen oknál fogva hirtelen szükségünk van egy nagyobb összegre, de nem szeretnénk a tartalékunkhoz nyúlni – vagy rosszabb esetben: tartalékunk sincs. A legtöbben ilyenkor a személyi kölcsönre gondolnak, hiszen ez a legkézenfekvĹ‘bb. De pontosan mit kell tudnod, mielĹ‘tt személyi kölcsönt veszel fel? Ez a cikk ezt a kérdést válaszolja meg.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

A legfontosabb dolog, amit a betörésekről tudni érdemes

2019. 03. 14.

Viszonylag kevesen gondolunk arra a hétköznapok során, hogy mi történik abban az esetben, ha betörnek a lakásunkba. Pedig a veszély valós, ezért összegyűjtöttük azokat a tudnivalókat, amelyek segíthetnek az ilyen helyzetek megoldásában és megelĹ‘zésében.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

3 dolog, amire kiterjed az utasbiztosításod, de talán nem is tudtál róla

2019. 03. 14.

Utazás elĹ‘tt annyi stresszfaktorral találkozunk, amennyivel talán egy hónap hétköznapjain együttvéve sem. Biztosan beszereztünk-e mindent, amire az utazási célországban szükségünk lesz? Minden kulturális eltérésnek utánaolvastunk, amit tudni érdemes? És mi történik, ha külföldön kell orvoshoz mennünk, vagy éppen elveszítjük az iratokat? Nos, erre is van hatékony megoldás.

Elolvasom 
KGFB

Térkép a felelősségbiztosítások útvesztőjéhez

2019. 03. 07.

„Te egyszer s mindenkorra felelĹ‘s lettél azért, amit megszelídítettél.” – olvashatjuk a Kis hercegben. Van azonban számos egyéb dolog is, amiért felelĹ‘sek vagyunk. Ezek pedig rendre komoly anyagi teherrel is járnak, melyekbe akár bele is roppanhatunk, ha nem vagyunk teljes mértékben felkészülve. De mégis hogyan lehet egy olyan váratlan eseményre és kiadásra számítani, mint amilyet a felelĹ‘sségvállalás követelhet. Legfrissebb cikkünkben errĹ‘l lesz szó.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Lakásár-emelkedésben Európa-bajnokok lehetünk - a kérdés, hogy ennek mennyire örülünk?

2019. 03. 07.

Aki csak minimális szinten is érdeklĹ‘dik a lakásárak felĹ‘l, az tudhatja, hogy hosszú évek óta tartó, folyamatos növekedés tapasztalható ezen a téren. De megkockáztatjuk, hogy még az is hallott errĹ‘l, akit jelenleg semmilyen formában nem érintenek a lakásárak. De mi lehet a megállíthatatlan drágulás oka? És milyen következményekre számíthatunk?

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Ha újra tehetnéd, más szakmát tanulnál? És mit tanuljon a gyerek?

2019. 03. 03.

Bár alapvetĹ‘en pénzügyi megoldásokkal, megtakarításokkal és biztosításokkal kapcsolatos tanácsokkal szolgálunk, olykor egy kicsit kitekintünk ebbĹ‘l a kánonból, mert vannak olyan megoldások, amelyek bár nem szorosan, de érintik ezeket a területeket. Aktuális cikkünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik másként döntenének, ha újra karrierválasztás elé állhatnának, vagy éppen ebben a korban lévĹ‘ gyermekeiknek szeretnének segíteni ebben a kérdésben.

Elolvasom