Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Lakásbiztosítás

Mire figyeljünk, ha az ajtók záródnak (Biztonsági tippek lakástulajoknak)

2020. 04. 06.

Mikor az otthonunk zárjában megcsörren a kulcs, sok kellemes érzés járhat át bennünket. Végre otthon, gondolhatjuk és már alig várjuk, hogy lerúgjuk magunkról a cipĹ‘nket és a kanapén elfekve egy kicsit relaxálhassunk. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mindent kivéd a jelszó, avagy ki védi a jelszavad?

2020. 03. 30.

Hatalmas ugrás volt, amikor hirtelen az ölünkbe zuhant az egész világ. Alexander Graham Bell aligha gondolt arra, amikor 1876-ban benyújtotta távbeszélĹ‘jének a szabadalmát a hivatalba, hogy majd 144 év múlva vicces cicás videókat néznek rajta az emberek a metrón. És persze sehol egy kábel.

Elolvasom 
KGFB

Vajon tényleg messzebbre visz? Az e-autó-dilemma

2020. 03. 23.

Az emberiség elérte azt a pontot, ahol a biztonság, a jövĹ‘tervezés és egyáltalán egy lehetséges jövĹ‘ elérése közös gondolkodás és cselekvés eredményeként jöhet csak létre. Jelenlegi életmódunk egy globális katasztrófa felé sodor minket, ezért különbözĹ‘ alternatív megoldásokkal próbálkozunk, amik biztosítják számunkra az eddig megszokott életvitelt, ugyanakkor fenntartható jövĹ‘t is ígérnek.

Elolvasom 
KGFB

Miért vállalunk több kockázatot, amikor fáradtan vezetünk?

2020. 03. 18.

A kockázatvállalásról régebben azt hitték, hogy egy velünk született tulajdonság. Azonban ma már bizonyított tény, hogy annak okai, hogy miként viselkedünk adott szituációkban óvatosan, vagy vakmerĹ‘en, a környezethez való viszonyunktól és érzelmeinktĹ‘l függ. A kockázatvállalásunkat működtetĹ‘ tényezĹ‘k megértéséhez szokásainkat és szerepeinket érdemes vizsgálnunk, mert ugyanaz a személy bizonyos szituációkban könnyebben kockáztat, míg máskor óvatosabb, és megfontoltabban jut el döntéseihez. 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Spórolás és környezettudatosság egyszerre

2020. 03. 09.

A szeméttel kapcsolatos problémák a 21. század hétköznapi kérdéseinek szerves részét teszik ki. A túltermelés és a túlfogyasztás jelentĹ‘sen befolyásolják a környezetünkben felhalmozódó hulladékot, amelyrĹ‘l hiába feledkezünk meg egybĹ‘l, ahogy a háztartási szemetünket kidobjuk a társasház kukájában, ettĹ‘l még nem szűnik meg létezni, hanem jó ideig velünk marad a közeli szeméttelepen. 

Azonban, egy kis odafigyeléssel, nemhogy az általunk termelt szemét mennyiségét tudjuk csökkenteni, de még spórolhatunk is.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Így kerüld a csalókat, ha lakáshitelt szeretnél

2020. 03. 03.

Mindenki életében nagy öröm, amikor ház- vagy lakásvásárlásra adja a fejét. A boldogság azonban némi teherrel is társul. Ugyanis már az ingatlan kiválasztása is nagy feladatot ró ránk, ha viszont hitelt is szeretnénk felvenni, a java csak ezután jön. 

Elolvasom 
Casco

Amikor az út mondja meg, merre visz: a téli autózás veszélyei

2020. 02. 24.

Biztos hallottad már olyan embertĹ‘l, aki balesetet szenvedett vagy káros szenvedélyei miatt komoly beteg lett, hogy mindig úgy hitte, vele ez nem történhet meg. Valljuk be, mind így vagyunk ezzel: nézzük a híreket, elszörnyedünk a világ eseményein, majd kikapcsoljuk a tévét és megyünk a dolgunkra. Mi, a sérthetetlenek.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Rendezvényt szerveznél? Biztosítsd be!

2020. 02. 11.

Ha elĹ‘ször szervezel nagyobb családi összejövetelt vagy a lakóhelyeden valamilyen programot, sporteseményt, lehet, hogy nem csak attól félsz, hogy nem lesz elég résztvevĹ‘, nem jönnek el a meghívottak, az elĹ‘zetes érdeklĹ‘dĹ‘k, hanem attól is, hogy mi lesz, ha valami baj történik. 

 

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Miért kell a nyugdíjbiztosítás a KATA-s vállalkozóknak?

2020. 02. 05.

A KATA-s vállalkozói forma több olyan elĹ‘nnyel is jár a vállalkozók számára, amelyek miatt érthetĹ‘, hogyan sokan ezt választják, és nem is szeretnének lemondani róla. A rövidebb távú elĹ‘nyei mellett azonban jobb, ha tisztában vagyunk azzal, hogy KATA-s vállalkozóként, hosszútávon a nyugdíjunkat illetĹ‘en mire számíthatunk. 

Elolvasom 
Casco

Biztosítsd be a járművedet is, ha külföldre indulsz!

2020. 02. 03.

Lehet, hogy csak kiruccansz vásárolni vagy egy hosszú hétvégére, esetleg két-három hétre nyaralni mész. Egyedül vagy családdal.  

Utasbiztosításra gondolunk ilyenkor általában, pláne, ha gyerekkel utazunk, fontos, hogy ha kell az orvosi ellátás, elérhetĹ‘ és megfizethetĹ‘ legyen. A poggyászunkra is gondolni kell, ha esetleg eltűnne. De gondolsz-e az autóra, motorra is, amivel mész?

Hiszen ha külföldi út során hibásodik meg, vagy épp akkor ér baleset – akár más, akár a mi hibánkból – nagyobb pácban vagy, mintha itthon érne ilyen gond. És ismeretlen utakon, a helyi közlekedési sajátosságokat nem ismerve nem is vezetünk olyan profin, mint mondjuk munkába menet az ismerĹ‘s utakon.

Elolvasom