Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Szolgáltatás
Lakásbiztosítás

Így dolgozik a “csendes gyilkos”, avagy minden, amit tudnod kell a szén-monixid-mérgezésről

2019. 02. 03.

A fűtésszezon kezdetével a meleg miatt érzett öröm mellett egy állandó kockázati tényező szó szerint fojtogató jelenlétével is számolnunk kell. A legnagyobb probléma a “csendes gyilkossal”, hogy egészen egyszerűen szinte teljes mértékben észrevehetetlen. De akkor mégis hogyan védekezhetünk ellene? Aktuális cikkünkből kiderül.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Te már mindent tudsz az időjárás okozta lakáskárokról?

2019. 02. 01.

Az ingatlanunk kétségkívül a legértékesebb tulajdonunk. Éppen ezért nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy félvállról vesszük az esetlegesen bekövetkező káreseteket. Ingatlanjainkra számos veszély leselkedik, aktuális cikkünkben az időjárás okozta lakáskárokról lesz szó.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Minden, amit tudni akartál a digitális nomád életmódról

2019. 01. 31.

Alapvetően biztosításokkal, megtakarításokkal, illetve pénzügyi tanácsokkal foglalkozunk. Világszerte megfigyelhető azonban egy jelenség, amely Magyarországon is egyre jelentősebb: a digitális nomádság. Úgy gondoltuk tehát, hogy éppen itt az ideje egy átfogó cikknek arról, mit is jelent digitális nomádnak lenni. Előnyök, hátrányok, tények és tévhitek.

Elolvasom 
Casco

Több millióba is kerülhet, ha nincs téli gumi az autón!

2019. 01. 30.

A rendőr nem büntethet, ha nincs téli gumink, de pórul jár, aki ezen spórolna!

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Hogyan befolyásolhatja a lakásfelújítás a biztosításunkat?

2019. 01. 30.

Tavasszal sokan vágnak bele különböző felújítási projektekbe. Azonban abba nem gondolnak bele, hogy ez milyen hatással lehet a lakásbiztosításukra. Ezek a leggyakoribb lakásátalakítások, amik érinthetik a szerződésünket.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Hitel vagy megtakarítás? Mit szeret, vagy mire van inkább lehetősége a magyarnak?

2019. 01. 26.

A pénzügyi biztonság rendkívül fontos. Sosem volt ez másként, de napjainkban talán kiemelt fontosságú, hogy egy család (vagy épp egy vállalkozás) stabil anyagi lábakon álljon. Ezzel kapcsolatban írtunk már néhány tanácsot a blogunkon. Most azonban górcső alá vesszük, melyek a legnépszerűbb módszerek a spórolásra és a megtakarításra, itthon.

Elolvasom 
KGFB

Minden, amit a baleseti kárbejelentésről tudnod kell – és egy kis plusz

2019. 01. 15.

A baleseti kárbejelentő megfelelő kitöltése rendkívül fontos. Ahogyan az is, hogy tudjuk, mit kell tennünk egy balesetet követően. Erről szól ez a cikk, illetve arról, hogyan könnyíti meg mindezt a modern technológia.

Elolvasom 
Casco

Karácsony időszakában tényleg több az autóbalesetek száma?

2018. 12. 27.

Bizonyára te is olvastál, esetleg hallottál már olyan statisztikákról, amelyek arról számolnak be, hogy a karácsonyi időszakban több közúti baleset következik be, mint az év egyéb szakaszaiban.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Semmiképpen ne vezess ittasan (az ünnepek alatt sem)! Mutatjuk, miért

2018. 12. 22.

“Hazánkban zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetés tekintetében. Több százezer forintra is megbírságolhatnak, ráadásul a jogosítványodat is elvehetik.” Ilyen és ehhez  hasonló érvek százait olvashatjuk az interneten. Ha azonban nem elégedsz meg ezekkel az indokokkal, vegyük át alaposan, mit is értünk ittas vezetés alatt, miért veszélyes és kerülendő?

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

A 3 legtipikusabb karácsonyi baleset – és ahogyan ezek ellen védekezhetünk

2018. 12. 20.

A szeretet ünnepe a legtöbbünk számára az év legszebb napjait jelenti. Vannak azonban kevésbé boldog és szerencsés pillanatok is, amelyekre viszont érdemes felkészülnünk, ha valóban gondtalan ünnepeket szeretnénk.

 
Elolvasom 

Széchenyi 2020