Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Utasbiztosítás

Hét tipp a zavartalan repüléshez

2017. 12. 05.

Még a tapasztalt utazók is keresik annak lehetĹ‘ségét, hogyan lehet az utazásukat minél biztonságosabban eltölteni. Akár elĹ‘ször repülünk, vagy már számtalanszor utaztunk így, az alábbi tanácsokat hasznosnak találhatjuk.

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Hány évesen érdemes életbiztosítást kötni?

2017. 12. 05.

Az életbiztosítás vásárlása akár már a csecsemĹ‘k számára is indokolt lehet. Mindenesetre érdemes minél korábbi életszakaszban megkötni, hiszen az idĹ‘sebbek más kondíciókkal juthatnak hozzá. Minél fiatalabban kötjük meg, annál kevesebb pénzt fogunk fizetni ugyanazon szolgáltatásért. Életbiztosítást pedig 35 éves kor alatt érdemes kötnünk.

 
Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Hogyan spórolhatunk alvással az életbiztosításunkon?

2017. 12. 04.

Senkit sem érhet meglepetésként az az információ, hogy az alvás hiánya káros hatással van az egészségünkre. Rengeteg tanulmány bizonyítja, hogy a tartós kialvatlanság a szívbetegségek, cukorbetegségek, elhízás és más krónikus testi- és lelki egészségi állapotok nagyobb kockázatával jár. Természetesen ez befolyásolhatja az életbiztosításunk összegét is.

 
Elolvasom 
Utasbiztosítás

Extrém sport biztosítás kalandvágyóknak

2017. 12. 04.

Magyarországon egyre népszerűbbek a különbözĹ‘ extrém sportok, melyek kipróbálására már országon belül is számos lehetĹ‘ségünk adódhat. Azonban gyakran nem is gondolnánk, hogy még TB mellett is mekkora többletköltségre számíthatunk, ha egy baleset során nem vagyunk megfelelĹ‘en biztosítva.

 
Elolvasom 
Casco

Hogyan készüljünk fel az autós nyaralásunkra

2017. 12. 04.

Amennyiben következĹ‘ nyaralásunk helyszínére autóval kívánunk eljutni, esetleg szinte a teljes vakációnkat járművünkben töltenénk, nem árt, ha felkészülten vágunk neki az utazásunknak.

Rengeteg elĹ‘nye van az autós kirándulásoknak. Óriási szabadsággal jár, hogy nem menetrendekhez kell igazodnunk és hogy könnyedén, rugalmasan közelíthetünk meg helyeket.  Ugyanakkor nem árt számolnunk a felmerülĹ‘ nehézségekkel sem, amik igazából könnyedén megelĹ‘zhetĹ‘k egy pár napos felkészüléssel. Erre adunk pár tippet:

 
Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

A lyukasmarkúak biztosítása, avagy megéri mobiltelefonomra biztosítást kötnöm?

2017. 12. 04.

A kilencvenes években a mobiltelefon státusszimbólumnak számított. Manapság egyre több embernek lapul a zsebében egy készülék, a fiatalok körében szinte elképzelhetetlen a nélkülözése a mindennapokban. Ugyan már relatíve olcsón hozzájuthatunk az alapkészülékekhez, de léteznek több milliós modellek is. Megérheti biztosítást kötni mobiltelefonunkra?

Elolvasom 
KGFB

Gépjárműeladás után tovább kell fizetnem a biztosításom?

2017. 11. 23.

Sokszor nem könnyű megválnunk szeretett autónktól, történjen az eladás útján, lopás, vagy egy túl költséges meghibásodás miatt. A három eset eltérĹ‘ elĹ‘nyökkel, vagy károkkal jár, viszont biztosításunk lemondásáról minden esetben gondoskodnunk kell.

Elolvasom