Belépés

Regisztráció

K√©rj√ľk, adja meg szerzŇĎd√©se megk√∂t√©sekor r√∂gz√≠tett email-c√≠m√©t. A regisztr√°ci√≥t csak az email-c√≠mhez tartoz√≥, akt√≠v szerzŇĎd√©s eset√©n tudjuk enged√©lyezni.
Utasbiztosítás

√ćgy vehetsz ki p√©nzt a biztos√≠t√≥k zseb√©bŇĎl LEG√ĀLISAN (4 profi tipp, hogy a legjobb utasbiztos√≠t√°st k√∂thesd)

2018. 09. 26.

Általános igény, hogy minden szolgáltatást a lehetŇĎ legolcsóbban, mégis legelŇĎnyösebb formában szeretnénk igénybe venni. Valamennyien ugyanis követjük a gazdaságosság elvét. Sokszor pedig olyan helyekrŇĎl - és olyan módokon - tehetünk szert többletre, ahonnan nem is gondoltuk volna. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan vegyél ki pénzt a biztosító zsebébŇĎl úgy, hogy ennek ellenére mindkét fél jól járjon.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

3 tipp, hogy a céged ne stresszfaktor legyen, hanem kiteljesedés

2018. 09. 06.

Abban talán egyetérthetünk, hogy a vállalkozói lét egyfajta légypapírként lebeg a magyar - sŇĎt, talán a világ minden táján élŇĎ - szakemberek elŇĎtt. A tipikus alkalmazotti lét helyett sokan inkább a maguk urai lennének. Ez az életmód és pénzkereseti forma azonban nem fenékig tejfel, ellentétben azzal, ahogyan sokan tálalják. Vállalkozóként számtalan olyan buktatóval és nehézséggel kell megbirkóznod, amelyekkel alkalmazottak nem találkoznak. Hogy könnyítsünk a helyzeteden, adunk néhány tippet, amivel könnyebben veheted a vállalkozói akadályokat.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Minden, amit tudni szerettél volna az utasbiztosításról

2018. 08. 27.

Külföldi utazás biztosítás nélkül nem elképzelhetetlen, de elképesztŇĎen nagy kockázat. Az utasbiztosítás ugyanis anyagi fedezetet nyújt a külföldön történt balesetek és rosszullétek ellátási költségeire, továbbá fedezi a kárunkat akkor is, ha az utazás során a poggyászaink elvesztek vagy megsérültek. És még számtalan egyéb esetben is kihúzhat minket a bajból. De mi az, amit feltétlenül tudnunk kell a szolgáltatásról? Ebben a cikkben eláruljuk.

Elolvasom 
Casco

9 tipp, hogy az aut√≥d 7000 km-√©n √°t is probl√©mamentesen √ľzemeljen

2018. 08. 13.

Autótulajdonosként egyébként is évente többször kell ellenŇĎriztetned a kocsi mŇĪszaki állapotát, ha azonban egy több ezer kilométeres útra indulsz, ennek fokozottan kiemelkedŇĎ szerepe lesz. Aktuális cikkünk ezt a témakört járja körbe.

 
Elolvasom 
Utasbiztosítás

Mit, hogyan csomagoljak, √©s mit hagyjak otthon, ha t√∂bbhetes √ļtra indulok aut√≥val?

2018. 08. 06.

Minden utazás egy új kaland, és ezáltal új izgalmakkal is szolgál. MielŇĎtt azonban nekivágnál, nem kevés tervezési feladat hárul rád. Kezdve az útvonal meghatározásával és a szállásfoglalással, egészen olyan dolgokig terjedve, mint a csomagolás. Aktuális cikkünkben ez utóbbival kapcsolatban adunk néhány tanácsot, hogy az utazás garantáltan felhŇĎtlen legyen.

Elolvasom 
Casco

Seg√≠t√ľnk eligazodni a g√©pj√°rmŇĪ-biztos√≠t√°sok √ļtvesztŇĎj√©ben

2018. 07. 31.

Mivel az autó a legtöbb háztartás második legértékesebb tulajdona, ezért nyilvánvalóan kiemelt értéket képvisel. A kiemelt értékeinket pedig kiemelt figyelemmel tüntetjük ki, mondhatnánk: vigyázunk rá, mint a szemünk fényére. Igen ám, de mi történik, ha mégis beüt a krach? Súlyos ára lehet annak, ha nem készülünk fel idŇĎben az esetleges kockázatokra. Ebben a cikkben mindent összegyŇĪjtöttünk, amit az autós biztosításokkal kapcsolatban tudnod kell.>

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Lojális munkavállalók, avagy hogyan tartsd meg a legjobb munkatársaid dolgozói juttatások segítségével

2018. 07. 30.

A munkaerŇĎpiac egyik legnagyobb kihívása a munkahelyi lojalitás bizonyos szint felett tartása, illetve a dolgozói motiváció növelése. Számtalan módszer létezik arra vonatkozóan, hogy hogyan érhetsz el eredményeket ezeken a területeken. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni neked, hogy a különféle dolgozói juttatások hogyan segítik az ezzel kapcsolatos célkitŇĪzéseid.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Milyen eshetŇĎs√©gekre kell felk√©sz√ľln√∂m, ha aut√≥val utazom k√ľlf√∂ldre?

2018. 07. 27.

Az éves külföldi nyaralás elŇĎtt számtalan megválaszolatlan kérdéssel találjuk szembe magunkat, ezek egyike az utazás során használt jármŇĪ - vagy jármŇĪvek. Utazhatunk repülŇĎvel, vonattal, busszal, sŇĎt hajóval is, de választhatjuk a saját vagy bérelt autóval történŇĎ utazást is. Utóbbi esetében több dologra is fel kell készülnünk, ha stresszmentes kirándulást akarunk, ezért összegyŇĪjtöttük, mi mindenre kell felkészülnöd egy külföldi autóúthoz.

 
Elolvasom 
Casco

Hogyan k√©sz√ľljek fel a ny√°ri aut√≥s road tripre?

2018. 07. 24.

A road trip és a könnyed autókázás között lényegi különbségek húzódnak meg. ElŇĎbbi leginkább akkor valósulhat meg, ha az út több napig eltart, és közben folyamatosan változatosabbnál változatosabb tájakon szelheted a kilométereket. Éppen ezért egy road tripre alaposabb felkészülés javasolt, mint egy rövidebb autóútra. Ebben a cikkben igyekszünk a lehetŇĎ legalaposabban felkészíteni egy hosszú autós túrára.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Hogyan befolyásolja a környezetszennyezés az életed?

2018. 07. 23.

Napjainkban már egyre több magánszemély és vállalkozó fordít komoly figyelmet a környezetvédelemre. Erre szükség is van, hiszen a szkeptikus vélemények zajában is egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberiség igencsak nagy mértékben éli fel a Föld erŇĎtartalékat, és bizony sok esetben a maga felelŇĎtlen hozzáállásával súlyosan károsítja a környezetét és a Föld élŇĎvilágát. De milyen hatással van ez a mindennapjainkra? Hogyan tehetünk ellene?
Aktuális cikkünk ezzel foglalkozik.

 

Elolvasom 
ÔĽŅ
Széchenyi 2020