Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Hitelkiváltás

Ezt mindenképpen tudnod kell a termékbiztosításról

2018. 02. 12.

Különösen az ünnepek közeledtével válik rendkívül fontossá, hogy szót ejtsünk a termékbiztosításokról, a kiterjesztett garanciáról és a jótállásról, illetve az ezekkel kapcsolatos alapvetĹ‘ tudnivalókról. Ha szeretnél gondoskodni az általad vagy neked vásárolt ajándékok biztonságáról, érdemes figyelned!

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Így lehet magasabb nyugdíjad! (Hiánypótló tippek, kerülendő hibák)

2018. 02. 12.

Bizonyára Téged is foglalkoztat, mire számíthatsz majd nyugdíjas éveid alatt. Nem meglepĹ‘, hiszen Magyarországon ma rengeteg ember számára kérdéses, mennyi nyugdíjból gazdálkodhat majd a szép öregkor idején. A tévhitekkel ellentétben azonban nem csupán az állam segítségére számíthatunk ebben a kérdésben. Te magad is tehetsz azért, hogy amikor eljön az ideje, magasabb nyugdíjad legyen.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Nekem már nem lesz nyugdíjam! (Biztos?)

2018. 02. 12.

A mai fiatalok túlnyomó része már nem hisz abban, hogy lesz nyugdíja. Az elĹ‘rejelzések természetesen sosem lesznek teljesen pontosak, ettĹ‘l függetlenül érdemes szemügyre venni az erre vonatkozó statisztikákat, hogy tisztán lássuk, mire számítsunk nyugdíjas éveink során.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Most éri meg munkát vállalni a pénzügyi és biztosítási szektorban

2018. 02. 12.

A KSH adatai szerint évrĹ‘l évre nĹ‘nek a bérek Magyarországon. Ez önmagában örömteli hír, de van egy kis bökkenĹ‘. Könnyen lehet ugyanis, hogy sokan éppen emiatt nem találnak állást. Lássuk, mi várható a munkaerĹ‘piacon bérekkel és betöltendĹ‘ pozíciókkal kapcsolatban!

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

“Nincs szükségem rokkantsági biztosításra” - mondják sokan (tévesen)

2018. 02. 12.

Te tudod, pontosan milyen esetekben lehet hasznos a rokkantsági ellátáshoz kapcsolódó biztosítás? A legtöbb ember nem tudja, ennek ellenére mégis határozott véleményük, hogy nincs rá szükségük. Számos tévhit él az emberekben a rokkantság esetén járó biztosításokkal kapcsolatban, de vajon mennyi igaz ezekbĹ‘l? Lássuk, mennyire hasznos vagy haszontalan a rokkantsági biztosítás!

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Ezt a két dolgot mindenképp intézd el, mielőtt családot alapítanál!

2018. 02. 08.

Ha még nincs életbiztosításod, mindenképp érdemes kötnöd egyet. Ha már van, nem árt meggyĹ‘zĹ‘dni róla, hogy biztosan a megfelelĹ‘ feltételek szerint kötötted. Ha kételkedsz abban, hogy szükséged van életbiztosításra, gondold át, milyen mértékű anyagi segítséget jelenthet szeretteid, családod számára egy tragikus eseményt követĹ‘en.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Felvettek életed első munkahelyére? Van néhány dolog, amit tudnod kell

2018. 02. 08.

Remek és izgalmakkal teli esemény, amikor az ember megkapja élete elsĹ‘ állását. Végre beérett a tanulással töltött hosszú évek gyümölcse, és ennek köszönhetĹ‘en máris azon gondolkodsz, mire költhetnéd az elsĹ‘ fizetésed. MielĹ‘tt azonban elĹ‘re elköltenéd a béred, érdemes néhány dolgot számításba venned.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

A 3 legjobb biztosítási forma vállalkozások számára

2018. 02. 08.

A különféle biztosítási csomagok nem csupán magánszemélyek számára garantálnak védĹ‘hálót a váratlan helyzetek esetén. Vállalkozóként és cégtulajdonosként is számtalan lehetĹ‘ség közül választhatunk, melyek a késĹ‘bbiekben akár meg is menthetik cégünket. Eláruljuk, melyek a legnélkülözhetetlenebb biztosítási formák egy vállalkozás életében.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Biztosítás a téli sportok szerelmeseinek

2018. 02. 08.

Bár még csak Ĺ‘sz van, az éves síelés megtervezését sosem lehet elég korán elkezdeni. Ugyanis be kell szereznünk a legfontosabb sífelszereléseket, ki kell választanunk, hová szeretnénk utazni, és természetesen a legtesthezállóbb utasbiztosítást is meg kell kötnünk, hogy a síelés valóban felhĹ‘tlenül teljen.

Elolvasom 
Lakás hitel

Nem lehet elég korán kezdeni: mit érdemes tudni a babaváró biztosításokról?

2018. 02. 08.

A gyeremekáldás örömteli híre számos elvégzendĹ‘ teendĹ‘t is magával hoz. Apránként be kell szerezni a baba egészségét, biztonságát és kényelmét garantáló eszközöket, bababiztossá kell tennünk a lakást, és nem utolsó sorban gondoskodnunk kell a csöppség jövĹ‘jérĹ‘l is. Lássuk, hogyan tehetjük meg mindezt!

 
Elolvasom