Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Lakásbiztosítás > E-Alkusz: az applikáció, amivel végre egy kézben tarthat mindent a biztosításai kapcsán

E-Alkusz: az applikáció, amivel végre egy kézben tarthat mindent a biztosításai kapcsán

Lakásbiztosítás 2021. 09. 30.

Szeretné, ha a különböző helyeken megkötött biztosításait kicsit jobban átláthatná?

Ha többé nem kéne attól félnie, hogy véletlenül elfelejti a biztosítási díj befizetését?

Nem akar telefonszámok és papírok után kutatni, amikor sürgős segítségre van szüksége, mondjuk egy káreset kapcsán?

Mi lenne, ha azt mondanám, egyetlen alkalmazást kell letöltenie a telefonjára ahhoz, hogy ezekkel többé ne legyen problémája?

 

Bemutatkozik az E-Alkusz: az Ön zsebre vágható biztosítási szakértője

Életbiztosítás, kötelező, CASCO, lakásbiztosítás… pontosan tudjuk, hogy mennyire könnyen el lehet veszni a rengeteg szerződés között – éppen ezért szeretnénk segíteni Önnek.

Új telefonos applikációnk, az E-Alkusz azért született, hogy átláthatóbbá tegye a biztosításait, leegyszerűsítse az ügyintézést, és nem utolsó sorban minden fontos információt megadjon Önnek ezzel kapcsolatban.

Önnek nincs más dolga, csak letölteni az alkalmazást, ingyenesen regisztrálni, és már viheti is fel meglévő szerződései adatait, vagy kötheti az újakat.

 

Kezelje végre kényelmesen biztosítási szerződéseit

Az E-Alkuszon keresztül nem csak átláthatóbbá tudja tenni biztosításait, de az azokkal kapcsolatos feladatokat is egyszerűsítheti.

 

 

Az alkalmazás figyelmeztetést küld a díjfizetési határidőkről, évfordulókról, így semmiképp sem kell attól tartania, hogy a feledékenység miatt marad biztosítás nélkül.

Ráadásul a bankkártyás fizetés is megoldható néhány mozdulattal a telefonján keresztül, így ez sem jelent problémát.

 

Kárbejelentés egyszerűen

Kellemetlen, amikor az embernek elő kell túrnia valamelyik fiók mélyéről, hogy vajon milyen számot kell hívnia egy káresemény kapcsán – főleg, ha sürgős esetről, mondjuk balesetről, vagy akár csak egy csőtörésről beszélünk.

Az applikációnak köszönhetően a kárbejelentés is pofonegyszerűvé válik, hiszen csak a telefonunkat kell elővenni hozzá: ez óriási előnyt jelent, pláne akkor, ha épp külföldön tartózkodunk.

De mi még ennél is tovább mentünk, ugyanis az E-Alkusz segítségével a kármegelőzést is szerettük volna elősegíteni: erre szolgál a például a viharriasztás funkció.

 

Új biztosítást kötne? Válassza a legjobbat!

Az E-Alkusz rendszeresen küld értesítést az aktuális akciókról, kedvezményes ajánlatokról, ami nagyban megkönnyíti a döntést, akár évfordulós váltáson, akár egy teljesen új szerződésen gondolkozik.

 

 

Több mint 30 pénzintézet ajánlatai közül tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet, de amennyiben szüksége van egy szakértő tanácsára, élő chatben biztosítási alkuszunkkal is fel tudja venni a kapcsolatot.

Ha pedig megtalálta a legjobb szerződést, akkor akár digitálisan is megkötheti azt, így nem kell folyamatosan mappányi papírhalmokat őriznie az otthonában.

 

Miért éri meg a pénzügyeket telefonra költöztetni?

Tetszik, amit az E-Alkusz kínál, de kicsit még húzódozik attól, hogy az olyan fontos ügyeket, mint amilyen a biztosítás, az okostelefonján intézze?

Érthető a bizonytalansága, de ma már nem kell ettől annyira félni: rengeteg alkalmazást fejlesztettek már ki, amivel pénzügyeinket mobilon keresztül is ugyanolyan biztonságosan tudjuk kezelni, mintha személyesen tennénk.

Mik a legnagyobb előnyei az ilyen applikációknak?

 • Praktikusság: nem kell otthon őrizgetni a számlákat, szerződéseket, hanem minden egy helyen elérhető, digitális formában.
 • Kényelem: a beépített fizetési módoknak köszönhetően nem kell állandóan magunknál hordanunk a pénztárcánkat.
 • Átláthatóság: minél több ügyet intézünk egy helyen, annál könnyebb ellenőrizni a kiadásainkat.
 • Visszakövethetőség: ha esetleg valamilyen hiba történne, az azonnal észrevehető, és nem csak napok, vagy hónapok múlva szerzünk róla tudomást.
 • Tudatosság: ha látjuk hétről-hétre a kiadásainkat, máris sokkal könnyebben tudunk tervezni a jövőre nézve, vagy akár spórolni.

 

Sokat tud egy pénzügyi applikáció – de Önön is sok múlik

Gyakran fordul elő olyan, hogy valaki letölt valamilyen alkalmazást, aztán hetek múlva törli is, mondván, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

 

Persze, benne van a pakliban, hogy valamit épp nem nekünk fejlesztettek ki, de azért azt is érdemes észben tartani, hogy minden csak addig működik jól, amíg megfelelően is használjuk!

Egy ilyen applikáció, mint amilyen az E-Alkusz is, nem úgy működik, hogy egyszer letöltjük, és máris meg van oldva minden: nekünk kell élnünk az általa felkínált lehetőségekkel.

 

Hogyan használjon egy ilyen alkalmazást?

A következő néhány pont nagyon magától értetődőnek, triviálisnak tűnhet, de a tapasztalatok alapján, ha csak ezekre odafigyelünk, már sokat tehetünk a pénzügyi tudatosságért.

 • Használja rendszeresen az applikációt: csak akkor válnak a pénzügyeink átláthatóvá, ha valóban szánunk időt arra, hogy ellenőrizzük őket.
 • Ne hagyja figyelmen kívül az értesítéseket: a figyelmeztetések hasznosak, de ha csak láttamozzuk őket, aztán pedig elfelejtjük, akkor bizony elveszítik az értelmüket.
 • Vezesse következetesen: csak azt tudja kezelni az applikáción keresztül, amit hozzáad –ez teljesen egyértelmű.

 

Hogyan válasszon pénzügyi applikációt?

Akár biztosításról van szó, akár bármi másról a pénzügyek kapcsán, mindenképp érdemes alaposan átgondolni a választást.

 

 

A legfontosabb az, hogy Ön mire szeretné használni az appot, mit vár el tőle: ha ez tisztázódik, máris sokkal egyszerűbb a döntés (például a biztosítási szerződések átláthatósága és a könnyebb ügyintézés már egy reális cél lehet).

Nem mondom azt, hogy Önnek már most azonnal le kéne töltenie például az E-Alkuszt: nyugodtan ismerkedjen meg vele előbb közelebbről a https://www.e-alkusz.hu/ oldalon, illetve hasonlítsa össze más, hasonló applikációkkal.

Amikre érdemes lehet figyelni:

 • tud az adott alkalmazás többféle szerződést kezelni, vagy csak egyféle szolgáltatásra alkalmas (pl. CASCO)?
 • küldd rendszeresen értesítéseket?
 • lehet fizetni rajta keresztül is?
 • milyen extra funkciók érhetők el az appban (viharjelzés, élő chat, stb.)?

Ha ezekre a kérdésekre megtalálja a választ, máris könnyebb a döntés.

 

Segítséget szeretne a biztosításai kapcsán? Keressen minket bátran!

Szeretnénk mindenki számára a lehető legjobb, legkedvezőbb biztosítási ajánlatokat elérhetővé tenni: éppen ezért hoztuk létre alkalmazásunkat, de persze továbbra is elérhető segítségünk a „hagyományos” formában is.

Amennyiben szeretné minél gyorsabban és egyszerűbben megkötni biztosítását, használja online kalkulátorainkat, vagy keresse profi biztosítási alkuszainkat!