Belépés

Regisztráció

K√©rj√ľk, adja meg szerzŇĎd√©se megk√∂t√©sekor r√∂gz√≠tett email-c√≠m√©t. A regisztr√°ci√≥t csak az email-c√≠mhez tartoz√≥, akt√≠v szerzŇĎd√©s eset√©n tudjuk enged√©lyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Lakásbiztosítás

√Ātver√©s az interneten

2020. 08. 24.

Az internet végtelenjében a személyi szabadság új értelmet nyert. A tiltott és illegális tartalmaktól távol szabadon száguldhatunk az információs szupersztrádán. Mégis mennyire lennénk korlátozva személyes szabadságunkban, ha egyes honlapokat, amiket egyébként a világ másik felérŇĎl gond nélkül elérnek, hirtelen mondjuk a hazánkban valamiért letiltanának? A szólásszabadság és a személyi szabadság könnyŇĪ fogalmak, de mennyire vagyunk biztonságban ezen szavak mögé bújva?

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Az extrém sportok és a biztosítás

2020. 08. 18.

Sokféleképpen lehet vállalni a veszélyt. Valaki kisebb kockázatú befektetésekkel idéz elŇĎ magának nyugtalan éjszakákat, más pedig önszántából ugrik ki a repülŇĎbŇĎl, vagy mászik fel a sziklára biztosítókötél nélkül. Így vagy úgy, de saját döntésünk alapján cselekedtünk, ami más embereknek lehet, hogy furcsán hathat és amikor megpróbáljuk megmagyarázni a tettünket, láthatjuk, hogy nem érte vele egyet.

Elolvasom 
Hitelkiv√°lt√°s

Tényleg spórolhatsz a vegán életmóddal?

2020. 08. 11.

Napjainkban nagy népszerŇĪségnek örvend a vegán életmód, de ez nem is csoda. Amellett, hogy védjük az állatokat ezzel az étkezéssel, a szervezetünket is egészségesebbé tehetjük. Ám a drága növényi alapú tejek és a vegán címkézésŇĪ méregdrága készételek becsaphatnak minket, és azt gondolhatjuk, hogy alaposan rá kell fizetni a vegánságra. Pedig a valóságban sokkal olcsóbban ki lehet jönni a hónap végére vegán diétával, mint egy átlagos “húst eszek sajttal” életmóddal.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√ćgy tudhatod gyermeked biztons√°gban online

2020. 07. 28.

Nem gyŇĎzünk ezen a blogon elég hangsúlyt fektetni saját adataink biztonságára, de mi a helyzet gyermekeink védettségével? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni, vagy ez csak a túlféltŇĎ szülŇĎk sportja? Ebben a cikkben kifejtjük, hogy fontos-e gyermekeinket nyomon követni az interneten, és ha igen, akkor hogyan tehetjük ezt meg.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Nagyvállalatok vészhelyzeti stratégiája

2020. 07. 21.

Miközben a koronavírus láthatatlan veszélyként lebeg mindenki feje fölött, a termelésleállások, a kijárási korlátozások és tiltások következtében más, sokkal látványosabban érzékelhetŇĎ problémák kezdenek begyŇĪrŇĪzni a világba és a hétköznapokba. Ezeknek viszont szinte semmi köze nincs az emberek egészségügyi állapotához. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Amire nem is gondoln√°l ‚Äď mi mindent fedez a kis√°llat biztos√≠t√°s?

2020. 07. 13.

Kedvenceink egészsége mindannyiunk számára egy fontos, ámde költséges ügy. Ezt kívánja mérsékelni a Magyarországon is egyre népszerŇĪbb kisállatbiztosítás, ami igencsak mérsékelheti a kiadásainkat.

 

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Belf√∂ldi nyaral√°st tervez? A hat√°rokon bel√ľl se mondjon le az utasbiztos√≠t√°sr√≥l!

2020. 07. 06.

Talán újdonságnak tŇĪnhet, pedig nem az: ma már országhatáron belül is köthetünk utasbiztosítást a nyaralásunkra, ezzel pedig sok kellemetlenségtŇĎl és nem kevés kiadástól kímélhetjük meg magunkat. Hiszen az ördög sajnos nem alszik és mindig a részletekben rejlik: egy lerobbant autó itt, egy csonttörés ott és a nyaralásunk máris ugrott. Erre pedig nemcsak külföldön kerülhet sor, hanem Magyarországon belül is. Éppen ezért érdemes utasbiztosítást kötni, fŇĎleg abban az esetben, ha a családdal, gyerekekkel együtt utazunk.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

ViharszezON: amit a vihark√°rok forgatag√°ban tudnod kell

2020. 06. 29.

Az utóbbi napok – hetek bebizonyították, hogy akkor sem érdemes nyitva hagynunk az erkélyajtót, ha csupán néhány percre tesszük ki a lábunkat otthonról. Ennek oka nemcsak a betörŇĎk távoltartásában keresendŇĎ, hanem a mostanában egyre gyakrabban, egyik pillanatról a másikra lecsapó égi áldásban is. Akkor ugyanis, ha nem készülünk fel mi magunk is a viharkárok elhárítására, nemcsak a természeti csapásokkal szembesülhetünk majd, hanem a biztosítók visszafogott segítségével is.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

√ćgy tervezd meg a t√∂k√©letes lak√≥kocsis nyaral√°st a csal√°dod sz√°m√°ra!

2020. 06. 22.

Egy lakókocsis vakáció olyan élmény lehet a családnak, amit soha nem felejtünk el. Viszonylag könnyŇĪ megtervezni, de fontos odafigyelni minden tényezŇĎre, hogy a legjobb élményt nyújtsa kicsiknek és nagyoknak. Ebben a cikkben megmutatjuk, mire érdemes figyelned, ha ilyen  kiruccanásra adod a fejed.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Friss Hír: Elindult a Pannon-Safe chatbotja! Te már próbáltad?

2020. 06. 21.

A mai napon elindult a cég messenger chatbotja! Hogy ez pontosan mit jelent és mire jó? Olvass tovább, és megtudod!

Elolvasom 
ÔĽŅ