Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Vállalkozói biztosítás

Van mentőöv a viharkárt szenvedett gazdák számára

2018. 03. 28.

A viharkárok mindig is az Ĺ‘stermelĹ‘k és a mezĹ‘gazdasági vállalkozók egyik legádázabb ellenségei voltak. Nincs ez másképpen napjainkban sem. A tavalyi nyár során mintegy 103 539 vihar, beázás, jégverés és felhĹ‘szakadás okozta kárt jelentettek, és ezek nagy része bizony konkrét megélhetéseket veszélyeztetett. A biztosítások azonban a legtöbb káresetet fedezik.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Olcsóbban köthetsz életbiztosítást

2018. 03. 26.

A biztosítási piacon 2017. január 1-jétĹ‘l életbe lépett az úgynevezett etikus életbiztosítási koncepció, amely jelentĹ‘sen átírta az addig uralkodó trendeket. De mit jelent ez a biztosítók és mit a biztosítottak számára? Aktuális cikkünkbĹ‘l mindez kiderül.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Minden, amit a biztosítási esemény fogalmáról tudnod kell

2018. 03. 25.

Arról már bizonyára nem kell beszélnünk, hogy miért is rendkívül fontosak az egyes biztosítások. A biztosításoknak számos fajtáit ismerjük. Létezik lakásbiztosítás, életbiztosítás, kötelezĹ‘ biztosítás, balesetbiztosítás, és még sorolhatnánk. Van azonban egy olyan dolog, amirĹ‘l viszonylag keveset beszélünk, ez pedig az, hogy pontosan mit nevezünk biztosítási eseménynek, és mit kell tudnod ezekrĹ‘l.

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Magyarországon többen igényelnék az egészségbiztosítást, mint amennyien részesülnek benne

2018. 03. 14.

Magyarországon is lehetĹ‘ség van egészségbiztosítás cafeteria-juttatásként történĹ‘ elszámolására. Ez az információ azonban sokak számára ismeretlen. Pedig lenne igény az ilyen jellegű egészségbiztosításra, legalábbis a legfrissebb kutatások eredményei erre engednek következtetni.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Minden, amit érdemes tudnod a digitális biztosításokról

2018. 02. 12.

Napjainkban egyre több folyamatot digitalizálunk és automatizálunk. Ennek megfelelĹ‘en elkerülhetetlen a kérdés, vajon számíthatunk-e a közel jövĹ‘ben digitális biztosításokra. Ha igen, milyen formában, és milyen lesz a várható fogadtatása ezeknek a szolgáltatásoknak? Cikkünkben ezekre keressük a választ.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

3 hiánypótló biztosítási tipp kezdő vállalkozások számára

2018. 02. 12.

Az indulás egyetlen cég számára sem könnyű. ElĹ‘relátó és tudatos tervezéssel azonban számos kockázati tényezĹ‘t kizárhatsz a jövĹ‘re nézve. Aktuális cikkünkben három gyakorlati tanáccsal látjuk el azokat, akik vállalkozás alapítására adták a fejüket.

Arról már volt szó egy korábbi cikkünkben, hogy a vállalkozók számára éppen annyira fontos a megfelelĹ‘ biztosítás megkötése, mint a magánszemélyek esetében. Arról azonban nem beszéltünk, hogy egy induló vállalkozásnak konkrétan mire kell figyelnie, mielĹ‘tt belevágna az üzleti életbe.
 

Elolvasom 
Casco

Mire figyeljünk a téli hónapokban?

2018. 02. 12.

“Közeleg a tél” - hangzik a népszerű sorozat, a Trónok Harca egyik tételmondata. Magyarországon napjainkban ennek külön jelentése van, hiszen a január elsĹ‘ hetét jellemzĹ‘, már-már tavaszi idĹ‘járást felváltani látszik az igazi téli hideg, hóval és jéggel. Ezért úgy döntöttünk, összeszedjük, hogyan maximalizálhatod saját és környezeted biztonságát a téli hónapok alatt.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Milyen biztosítási lehetőségei vannak egy cégnek vagy vállalkozónak?

2018. 02. 12.

Leggyakrabban személyes vagyontárgyakra kötött, illetve nyugdíj- vagy életbiztosítások kerülnek szóba, de nem csak magánszemélyek gondoskodhatnak ilyen formán a jövĹ‘jük biztonságáról. Lássuk, milyen lehetĹ‘ségeid vannak cégvezetĹ‘ként és vállalkozóként.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Mitől félnek a mai fiatalok?

2018. 02. 12.

A fiatalok nagy része egyáltalán nem biztos abban, hogy a jövĹ‘ben is olyan stabil pénzügyi helyzetnek örvendhet, mint napjainkban. Ezzel kapcsolatban érdekes tényeket tárt fel a K&H biztos jövĹ‘ indexe, mi pedig megpróbáljuk hasznos tanácsokkal kiegészíteni az adatokat.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Hogyan biztosíthatom az anyagi függetlenségem?

2018. 02. 12.

Vannak, akik azt állítják, Magyarországon lehetetlen elérni az anyagi függetlenséget. Mások szerint lehetséges, de áldozatokra van szükség. Hol az igazság? ElérhetĹ‘-e az anyagi függetlenség egy átlagos magyar fizetésbĹ‘l?

Elolvasom