Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Vállalkozói biztosítás

Védekezzen biztosítással az időjárás viszontagságai ellen

2018. 01. 30.

Az olykor kiszámíthatatlan idĹ‘járás képes a terményt részben, vagy akár teljes egészében elpusztítani, így kiszolgáltatva teljesen a gazdákat. Az idei tavasz hirtelen jött fagyásai újfent rávilágítottak a növénybiztosítások kiemelt fontosságára. Egyes területeken olyan mértékű volt a pusztítás, hogy biztosítás nélkül sokaknak bizony a megélhetésük is veszélybe kerülhetne. Jó hír ugyanakkor a gazdáknak, hogy a magyar állam idén is támogatja a növénybiztosításokat.

 

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Életbiztosítások felelősen gondolkodóknak

2018. 01. 30.

Kockázati, unit linked, vagy elérési? Pontosan ezek a szavak azok, amiért Önnek szakértĹ‘ segítségére van szüksége a megfelelĹ‘ életbiztosítás kiválasztásához. Szeretjük biztonságban tudni a vagyontárgyainkat, ezért biztosítást kötünk az otthonunkra, az autónkra. Saját magunkról is így kellene gondolkodnunk, hiszen értéket képviselünk magunk és a szeretteink számára is.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Joga van hozzá, hogy tudja…

2018. 01. 30.

Ön bizonyára tisztában van a jogaival. Mit tesz abban az esetben, ha az ön által választott utazási iroda lényegesen rosszabb szállást biztosít a hétvégi sieléshez, mint ami a szerzĹ‘désben szerepelt?

Mit tesz akkor, ha koccanásos balesetnél a másik fél nem ismeri el, hogy Ĺ‘ volt a hibás, holott ez egyértelmű?

A legjobb, amit tehet, hogy felhívja a jogi képviselĹ‘jét!

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mire jó a kisállat biztosítás?

2018. 01. 30.

Amikor egy cicát, vagy kutyát fogadunk magunkhoz, akkor mindenbĹ‘l a legjobbat szeretnénk adni neki. MinĹ‘ségi tápot, strapabíró játékot, kényelmes fekhelyet és rengeteg törĹ‘dést. Ám vannak váratlan helyzetek, amire sem lelkileg, sem anyagilag nem lehetünk eléggé felkészülve. Ilyen egy baleset, vagy egy olyan betegség, aminek a kezelése bizony komoly összegekbe kerül. Jó, ha legalább az anyagiak nem okoznak ilyenkor problémát.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Nem könnyű eligazodni a mezőgazdasági biztosítások között

2018. 01. 30.

Egy gazdaság stabilitása könnyedén veszélybe kerülhet különbözĹ‘ természeti katasztrófák, klimatikus változások, vagy akár haszonállati, növényi megbetegedések által. A gazdasági válságok okozta piaci viszonyok módosulása is fenyegethetik a termelési területek életképességét. A megfelelĹ‘ biztosítás képes rugalmasan reagálni a környezet által diktált változásokra, illetve elĹ‘állni megfelelĹ‘ kockázat- és válságkezelési stratégiákkal.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Túlbiztosítás helyett találjuk meg a legmegfelelőbbet számunkra

2018. 01. 30.

Amikor biztosításkötésrĹ‘l van szó a piacon több ezer lehetĹ‘ség közül válogathatunk.A bĹ‘ség zavarában könnyen elterelĹ‘dhet a figyelmünk az igazán fontos területekrĹ‘l. Ilyen például a személy- vagy vagyonbiztosítás. Nem mindegy, hogy a pénzünket mibe fektetjük, ezért érdemes szakértĹ‘i segítséget igénybe vennünk. A következĹ‘kben bemutatjuk, hogy melyek a legelterjedtebb biztosítások.

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Szakmai felelősségbiztosítás jelentheti a kisvállalkozások biztonsági hálóját

2018. 01. 30.

CsökkenthetĹ‘ a vállalkozásunkban felmerülĹ‘ anyagi vesztességgel járó esetek száma? Létezik olyan biztosítás, amely képes rugalmasan reagálni és megoldást kínálni az ingatag helyzetekre? A szakmai felelĹ‘sségbiztosítás talán választ adhat ezekre a kérdésekre.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Négy tévhit az életbiztosításról

2018. 01. 30.

KövetkezĹ‘ bejegyzésünkben lerántjuk a leplet a legelterjedtebb tévhitekrĹ‘l, amelyek sok embert tántoríthatnak el az életbiztosítás kötésétĹ‘l.  

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Biztosítási anatómia: a legdrágábban biztosított testrészek

2018. 01. 30.

Hallottunk már érdekes és vicces biztosítási történeteket. ElĹ‘fordultak már világhírű biztosítási csalások, és olyan ügyek is, melyeken jóízűt kacagtunk. Az utóbbiból számos eset kötĹ‘dik a sztárvilághoz, hiszen ez a szféra szinte vonzza a különösebbnél különösebb történeteket. Ezért most összeállítottunk egy biztosítási testtérképet, a legkomolyabb összegekért biztosított testrészekrĹ‘l.

Elolvasom 
KGFB

Nem tanul a magyar az autóbalesetekből, és ez sokba kerül nekünk

2018. 01. 30.

Magyarországon évrĹ‘l évre nĹ‘ az autóbalesetek száma, egy friss kutatásból azonban kiderül, hogy ezekbĹ‘l jó részt semmit sem tanulnak a károsultak. Pedig az autóbalesetek nem csak személyi károkat, hanem komoly gazdasági veszteségeket is okoznak.

Elolvasom