Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Vállalkozói biztosítás

Hogyan befolyásolja a környezetszennyezés az életed?

2018. 07. 23.

Napjainkban már egyre több magánszemély és vállalkozó fordít komoly figyelmet a környezetvédelemre. Erre szükség is van, hiszen a szkeptikus vélemények zajában is egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberiség igencsak nagy mértékben éli fel a Föld erĹ‘tartalékat, és bizony sok esetben a maga felelĹ‘tlen hozzáállásával súlyosan károsítja a környezetét és a Föld élĹ‘világát. De milyen hatással van ez a mindennapjainkra? Hogyan tehetünk ellene?
Aktuális cikkünk ezzel foglalkozik.

 

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Amit mindig is tudni akartál: Mennyit keresnek a biztosító cégek? Hogyan dolgoznak az ügynökök és alkuszok?

2018. 06. 25.

Bár a különféle biztosítási megoldások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a legtöbben már tisztában vannak azzal, hogy egy szakértĹ‘i segítséggel megkötött biztosítás sokkal könnyebbé teheti az életet, akadnak még szkeptikusok. Ennek az oka általában az, hogy nem vagyunk tisztában azzal, kik is valójában a biztosítók, mivel foglalkoznak, és fĹ‘ként milyen arányban keresnek egy-egy szerzĹ‘désen. Aktuális cikkünkben ezt a témát igyekszünk alaposan körbejárni.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Ezzel a módszerrel bárki képes spórolni (4 elemi módszer)

2018. 05. 16.

Kétségkívül a spórolás képezi a mindennapjaink legsarkalatosabb pontját. Szinte kivétel nélkül szeretnénk, ha a bevételeink minél tovább kitartanának, hogy egy esetleges rossz idĹ‘szakot könnyebben átvészelhessünk. Ebben segít neked ez az 4 alapvetĹ‘ tanács.

Elolvasom 
KGFB

Ezt a 3 kérdést már te is biztosan feltetted a nyári gumikkal kapcsolatban

2018. 05. 09.

Az autósok jelentĹ‘s többsége nem különösebben örül az évszakváltozásoknak. Ez leginkább azért van így, mert télbĹ‘l tavaszba, illetve Ĺ‘szbĹ‘l télbe fordulva rendre le kell cserélniük az autóikon lévĹ‘ abroncsokat, hogy azok megfeleljenek az adott évszak körülményeinek. Ezzel kapcsolatban a legtöbben ezt a 3 kérdést fogalmazzák meg. Mi pedig megválaszoljuk Ĺ‘ket.

Elolvasom 
Utasbiztosítás

Hova utazik szĂ­vesen a magyar?

2018. 05. 02.

Azt gondoljuk, májusban már egyáltalán nem korai nyaralásról beszélni. Különösen azért, mert a hónap közepére jellemzĹ‘en 30 fok körüli hĹ‘mérséklet várható országszerte. Arról már nem is beszélve, hogy a tĹ‘lünk délre fekvĹ‘ országok tengerpartjainál még ennél is melegebb az idĹ‘. Lássuk, mik a magyarok kedvenc turisztikai célpontjai!

Elolvasom 
Egészségbiztosítás

Kezelés vagy megelőzés? (A magyar egészségügy valódi problémája)

2018. 05. 02.

Manapság egyre több cikket olvashatunk arról, hogy a magyar egészségügy közel sem éli fénykorát. Rossz állapotban lévĹ‘ kórházak, külföldre emigráló orvosok és medikus hallgatók, és hasonló rémhírek terjednek. Ez egy nagyon súlyos probléma, de nem az egészségügy legnagyobb problémája.

Elolvasom 
KGFB

Egyre többen vesznek használt autót, és egyre kevesebben újat?

2018. 04. 23.

Egyes statisztikák szerint az autóvásárlási trendek inkább a használtautó-vásárlás felé tendálnak, és valamelyest csökken az érdeklĹ‘dés az új gépjárművek iránt. De mi lehet ennek az oka, és milyen hatással lesz ez ránk, autóvásárlókra és tulajdonosokra?

Elolvasom 
Vállalkozói biztosítás

Nyakunkon a GDPR, de mit is jelent ez pontosan a cégednek?

2018. 04. 17.

CégvezetĹ‘ként bizonyára már tudod, hogy 2018. május 25-tĹ‘l alkalmaznod kell az Európai Parlament és a Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletének szabályait. FeltehetĹ‘leg megkezdted a felkészülést erre, de belegondoltál már abba, hogy mit jelent a GDPR biztosítási tekintetben a céged számára? Ha még nem, segítünk.

 

Elolvasom 
Casco

Ezt mindenképpen tudnod kell az önvezető autókról

2018. 04. 10.

Néhány évvel ezelĹ‘tt még álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Knight Rider valósággá válhat. Azóta az olyan technológiai innovátorok, mint például a Tesla, merĹ‘ben megváltoztatták az errĹ‘l alkotott véleményünket. De mit kell tudunk az önvezetĹ‘ autókról? Aktuális cikkünkbĹ‘l kiderül.

Elolvasom 
Nyugdíjbiztosítás

Összegyűjteni még csak az első lépés, de mit kezdünk utána a nyugdíjpénzzel?

2018. 04. 03.

A nyugdíjkérdés már hosszú évek óta központi téma Magyarországon. Általános vélekedés, hogy “nekünk már úgysem lesz nyugdíjunk”, ez a mantra azonban csak ront a jelenlegi helyzeten. Akadnak azonban olyanok, akik tudatosan próbálnak reagálni a helyzetre, és maguk gyűjtik össze a nyugdíjukat. De ez még csak az elsĹ‘ lépés.

Elolvasom