Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás

Így előzhetjük meg a leggyakoribb téli károkat az otthonunkban!

2020. 12. 08.

Ahogy az idő hűvösebbre fordul, egyre több időjárási tényezőnek van kitéve otthonunk. De nem kell megijedni a zord klímától: a balesetek egy része megelőzéssel kivédhető. Nézzük is, hogyan:

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Ezekkel a módszerekkel tovább szolgálhatják Önt bútorai!

2020. 11. 09.

Egy jó minőségű bútor sokba fájhat nekünk. Ezért természetes, ha minél tovább meg akarja őrizni ingóságai épségét. Szerencsére több módon is meg lehet növelni a bútorok élettartalmát. Csupán egy kis odafigyelés és egy kis ápolás kell hozzá. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget Önnek, hogy minél tovább élvezhesse bútorai kényelmét.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Így növelheti meg a teret a lakásában!

2020. 10. 26.

Az elszállt lakásárak tekintetében nem csoda, ha Ön is egy kisebb lakás mellett döntött a lakásvásárlásnál. Ennek ellenére Önben is felmerülhetett az, hogy nagyobb lakást szeretne magának. Szerencsére ehhez nem kell másik ingatlan után néznie, hiszen pár praktika segítségével könnyedén megnövelheti optikailag a teret egy szűkös, budapesti lakásban is.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Így növeld meg a telefonod élettartalmát, hogy ne kelljen használnod a biztosításod

2020. 10. 19.

Kis hazánkban nem sokan veszik igénybe a mobilra köthető biztosítást. Ennek ellenére tippjeink azoknak is hasznos lehetnek, akik nem rendelkeznek mobilra köthető biztosítással. Hiszen telefonja mindenkinek van, és jobb esetben az a célunk, hogy minél tovább használhassunk készülékeinket. Mi pedig mutatunk pár módszert, hogyan teheted ezt meg.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Életmentő állatok

2020. 09. 28.

Rengeteg ember beszámolóját vehetjük annak alapjául, hogy igenis létezik igazi őszinte kapcsolat ember és állat között, hiszen számtalan alkalommal bizonyították, hogy ez az erős kötődés akár életet is menthet. Mégis, miközben arra számítunk, hogy a háziasított állataink mentik meg a legtöbbször az életünket, a segítség néha onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé számítanánk rá.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

A mobilos fizetés előnyei

2020. 09. 07.

A mobiltelefon óriási változásokat hozott a hétköznapi életünkbe. Azután, hogy semmivé lettek a kommunikációs csatornák határai és nincs már szükség kábelre ahhoz, ha hívásokat akarunk kezdeményezni, hirtelen azon kaphattuk magunkat, hogy e-mailt írunk a mobilunkon, vagy éppen a Facebook appon böködjük az ismerőseinket, hogy likeolják a fotónkat.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Átverés az interneten

2020. 08. 24.

Az internet végtelenjében a személyi szabadság új értelmet nyert. A tiltott és illegális tartalmaktól távol szabadon száguldhatunk az információs szupersztrádán. Mégis mennyire lennénk korlátozva személyes szabadságunkban, ha egyes honlapokat, amiket egyébként a világ másik feléről gond nélkül elérnek, hirtelen mondjuk a hazánkban valamiért letiltanának? A szólásszabadság és a személyi szabadság könnyű fogalmak, de mennyire vagyunk biztonságban ezen szavak mögé bújva?

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Így tudhatod gyermeked biztonságban online

2020. 07. 28.

Nem győzünk ezen a blogon elég hangsúlyt fektetni saját adataink biztonságára, de mi a helyzet gyermekeink védettségével? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni, vagy ez csak a túlféltő szülők sportja? Ebben a cikkben kifejtjük, hogy fontos-e gyermekeinket nyomon követni az interneten, és ha igen, akkor hogyan tehetjük ezt meg.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Amire nem is gondolnál – mi mindent fedez a kisállat biztosítás?

2020. 07. 13.

Kedvenceink egészsége mindannyiunk számára egy fontos, ámde költséges ügy. Ezt kívánja mérsékelni a Magyarországon is egyre népszerűbb kisállatbiztosítás, ami igencsak mérsékelheti a kiadásainkat.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

ViharszezON: amit a viharkárok forgatagában tudnod kell

2020. 06. 29.

Az utóbbi napok – hetek bebizonyították, hogy akkor sem érdemes nyitva hagynunk az erkélyajtót, ha csupán néhány percre tesszük ki a lábunkat otthonról. Ennek oka nemcsak a betörők távoltartásában keresendő, hanem a mostanában egyre gyakrabban, egyik pillanatról a másikra lecsapó égi áldásban is. Akkor ugyanis, ha nem készülünk fel mi magunk is a viharkárok elhárítására, nemcsak a természeti csapásokkal szembesülhetünk majd, hanem a biztosítók visszafogott segítségével is.

Elolvasom