Belépés

Regisztráció

K√©rj√ľk, adja meg szerzŇĎd√©se megk√∂t√©sekor r√∂gz√≠tett email-c√≠m√©t. A regisztr√°ci√≥t csak az email-c√≠mhez tartoz√≥, akt√≠v szerzŇĎd√©s eset√©n tudjuk enged√©lyezni.
Blog > Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás

√ćgy elŇĎzhetj√ľk meg a leggyakoribb t√©li k√°rokat az otthonunkban!

2020. 12. 08.

Ahogy az idŇĎ hŇĪvösebbre fordul, egyre több idŇĎjárási tényezŇĎnek van kitéve otthonunk. De nem kell megijedni a zord klímától: a balesetek egy része megelŇĎzéssel kivédhetŇĎ. Nézzük is, hogyan:

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Ezekkel a m√≥dszerekkel tov√°bb szolg√°lhatj√°k √Ėnt b√ļtorai!

2020. 11. 09.

Egy jó minŇĎségŇĪ bútor sokba fájhat nekünk. Ezért természetes, ha minél tovább meg akarja ŇĎrizni ingóságai épségét. Szerencsére több módon is meg lehet növelni a bútorok élettartalmát. Csupán egy kis odafigyelés és egy kis ápolás kell hozzá. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget Önnek, hogy minél tovább élvezhesse bútorai kényelmét.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√ćgy n√∂velheti meg a teret a lak√°s√°ban!

2020. 10. 26.

Az elszállt lakásárak tekintetében nem csoda, ha Ön is egy kisebb lakás mellett döntött a lakásvásárlásnál. Ennek ellenére Önben is felmerülhetett az, hogy nagyobb lakást szeretne magának. Szerencsére ehhez nem kell másik ingatlan után néznie, hiszen pár praktika segítségével könnyedén megnövelheti optikailag a teret egy szŇĪkös, budapesti lakásban is.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√ćgy n√∂veld meg a telefonod √©lettartalm√°t, hogy ne kelljen haszn√°lnod a biztos√≠t√°sod

2020. 10. 19.

Kis hazánkban nem sokan veszik igénybe a mobilra köthetŇĎ biztosítást. Ennek ellenére tippjeink azoknak is hasznos lehetnek, akik nem rendelkeznek mobilra köthetŇĎ biztosítással. Hiszen telefonja mindenkinek van, és jobb esetben az a célunk, hogy minél tovább használhassunk készülékeinket. Mi pedig mutatunk pár módszert, hogyan teheted ezt meg.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√ČletmentŇĎ √°llatok

2020. 09. 28.

Rengeteg ember beszámolóját vehetjük annak alapjául, hogy igenis létezik igazi ŇĎszinte kapcsolat ember és állat között, hiszen számtalan alkalommal bizonyították, hogy ez az erŇĎs kötŇĎdés akár életet is menthet. Mégis, miközben arra számítunk, hogy a háziasított állataink mentik meg a legtöbbször az életünket, a segítség néha onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé számítanánk rá.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

A mobilos fizet√©s elŇĎnyei

2020. 09. 07.

A mobiltelefon óriási változásokat hozott a hétköznapi életünkbe. Azután, hogy semmivé lettek a kommunikációs csatornák határai és nincs már szükség kábelre ahhoz, ha hívásokat akarunk kezdeményezni, hirtelen azon kaphattuk magunkat, hogy e-mailt írunk a mobilunkon, vagy éppen a Facebook appon böködjük az ismerŇĎseinket, hogy likeolják a fotónkat.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√Ātver√©s az interneten

2020. 08. 24.

Az internet végtelenjében a személyi szabadság új értelmet nyert. A tiltott és illegális tartalmaktól távol szabadon száguldhatunk az információs szupersztrádán. Mégis mennyire lennénk korlátozva személyes szabadságunkban, ha egyes honlapokat, amiket egyébként a világ másik felérŇĎl gond nélkül elérnek, hirtelen mondjuk a hazánkban valamiért letiltanának? A szólásszabadság és a személyi szabadság könnyŇĪ fogalmak, de mennyire vagyunk biztonságban ezen szavak mögé bújva?

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

√ćgy tudhatod gyermeked biztons√°gban online

2020. 07. 28.

Nem gyŇĎzünk ezen a blogon elég hangsúlyt fektetni saját adataink biztonságára, de mi a helyzet gyermekeink védettségével? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni, vagy ez csak a túlféltŇĎ szülŇĎk sportja? Ebben a cikkben kifejtjük, hogy fontos-e gyermekeinket nyomon követni az interneten, és ha igen, akkor hogyan tehetjük ezt meg.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Amire nem is gondoln√°l ‚Äď mi mindent fedez a kis√°llat biztos√≠t√°s?

2020. 07. 13.

Kedvenceink egészsége mindannyiunk számára egy fontos, ámde költséges ügy. Ezt kívánja mérsékelni a Magyarországon is egyre népszerŇĪbb kisállatbiztosítás, ami igencsak mérsékelheti a kiadásainkat.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

ViharszezON: amit a vihark√°rok forgatag√°ban tudnod kell

2020. 06. 29.

Az utóbbi napok – hetek bebizonyították, hogy akkor sem érdemes nyitva hagynunk az erkélyajtót, ha csupán néhány percre tesszük ki a lábunkat otthonról. Ennek oka nemcsak a betörŇĎk távoltartásában keresendŇĎ, hanem a mostanában egyre gyakrabban, egyik pillanatról a másikra lecsapó égi áldásban is. Akkor ugyanis, ha nem készülünk fel mi magunk is a viharkárok elhárítására, nemcsak a természeti csapásokkal szembesülhetünk majd, hanem a biztosítók visszafogott segítségével is.

Elolvasom 
ÔĽŅ