Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás

Friss Hír: Elindult a Pannon-Safe chatbotja! Te már próbáltad?

2020. 06. 21.

A mai napon elindult a cég messenger chatbotja! Hogy ez pontosan mit jelent és mire jó? Olvass tovább, és megtudod!

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

A kockázat változó körülményei

2020. 06. 02.

Saját egészségünk, testi épségünk és vagyonunk állandóan ki van téve a véletlen veszélyeinek. Ezen kockázatok kezelésére több megoldás is kifejlĹ‘dött, mint például, hogy mi magunk spórolunk, és elĹ‘relátóan félreteszünk a nehezebb idĹ‘kre, esetleg másokra támaszkodva a szolidaritáson alapuló segítségben kell megbíznunk, vagy ha fizetünk valakinek, hogy vállalja a kockázatot helyettünk.

 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mit tegyél, ha betörőt érzékelsz a házadban?

2020. 05. 26.

A betörésnél csak egy dolog rosszabb. Ha otthon vagy, miközben megtörténik. Már írtunk arról, hogyan tudunk védekezni egy betörés ellen, de arról nem esett szó, hogy mit tegyél, ha testközelbĹ‘l szembesülsz vele. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mire figyeljünk, ha az ajtók záródnak (Biztonsági tippek lakástulajoknak)

2020. 04. 06.

Mikor az otthonunk zárjában megcsörren a kulcs, sok kellemes érzés járhat át bennünket. Végre otthon, gondolhatjuk és már alig várjuk, hogy lerúgjuk magunkról a cipĹ‘nket és a kanapén elfekve egy kicsit relaxálhassunk. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Mindent kivéd a jelszó, avagy ki védi a jelszavad?

2020. 03. 30.

Hatalmas ugrás volt, amikor hirtelen az ölünkbe zuhant az egész világ. Alexander Graham Bell aligha gondolt arra, amikor 1876-ban benyújtotta távbeszélĹ‘jének a szabadalmát a hivatalba, hogy majd 144 év múlva vicces cicás videókat néznek rajta az emberek a metrón. És persze sehol egy kábel.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Így kerüld a csalókat, ha lakáshitelt szeretnél

2020. 03. 03.

Mindenki életében nagy öröm, amikor ház- vagy lakásvásárlásra adja a fejét. A boldogság azonban némi teherrel is társul. Ugyanis már az ingatlan kiválasztása is nagy feladatot ró ránk, ha viszont hitelt is szeretnénk felvenni, a java csak ezután jön. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Életünk legszebb, vagy legdrágább napja az esküvő?

2019. 11. 18.

A nyár végével együtt az úgynevezett esküvĹ‘-szezon is a végéhez közeledik. Akik idén megesküdtek, talán épp a nászútjukat töltik, vagy éppen a babát, esetleg házvásárlást tervezgetnek. Akik azonban a jövĹ‘ évben terveznek házasodni, lassan ráfordulnak a lagzi szervezésének keményebb idĹ‘szakára. 

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

20 Ă©ves a Pannon-Safe!

2019. 10. 28.

Húsz év

Ennyi idĹ‘ nemcsak az ember, de egy cég életében is jelentĹ‘s mérföldkĹ‘nek számít. Cégünk pedig a közelmúltban, szeptember végén ünnepelte jubileumát.

Nem értük volna el ezt ügyfeleink, munkatársaink, csapatunk nélkül. Fontos, hogy kéz a kézben egymást segítsük, csak összefogással lehet stabil céget építeni, fenntartani és ügyfeleinknek úgy szolgáltatni, hogy Ĺ‘k is nyugodtan, elégedetten dĹ‘lhessenek hátra.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Le- és kinyitható ágyak, fotelek - jobb helykihasználás könnyedén

2019. 07. 09.

Minél inkább mennek össze, és drágulnak a lakások, annál fontosabb minden négyzetméter jó kihasználtsága. A legtöbb nappali közepén terpeszkedĹ‘ kanapéágy és a békebeli három nagy szivacsból álló fotelágyak már korai elĹ‘futárai voltak a trendnek, újabban pedig a rejtett hálóhelyek is kezdenek belopódzni a hazai lakásokba. Mind megannyi praktikumot és kalandot rejt.

Elolvasom 
Lakásbiztosítás

Élet a lakástakarékok után – hogyan gyűjts lakásra?

2019. 07. 03.

Immár több, mint 8 hónapja annak, hogy viharos gyorsasággal megszűnt létezni a lakástakarék, mint megtakarítási forma. Sokan siratják, még többen használták, ennél is többen pedig keresik a helyettesítĹ‘ terméket. Az OTP és a Fundamenta is elĹ‘rukkolt új, hasonló konstrukcióval, amellyel az LTP-k nyomdokába kíván lépni. Most röviden áttekintjük mennyire tudnak ezek felnĹ‘ni a „nagy elĹ‘dhöz”, illetve kitekintünk az egyéb megtakarítási formákra is.

Elolvasom