Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe
Blog > Hitelkiváltás
Hitelkiváltás

A pénzügyi tétlenség és szorongások

2020. 09. 15.

Amikor reggelente bemegyünk dolgozni, készen állunk arra, hogy a napi munka nehézségeivel szembenézzünk, és vállaljuk azt a nyomást, ami azzal jár, hogy a megélhetésünk biztosítva legyen. Persze ezt a nyomást nem feltétlenül érezzük olyannak, ami kellemetlen érzéseket ébreszt bennünk. Inkább motiválóan hathat, azonban, az hogy a megkeresett pénzünket mire és hogyan költjük el már sokkal sarkalatosabb kérdés. Az ebbĹ‘l fakadó dilemmáink, hogy mire mennyi pénzt szánunk, és hogy mik élveznek elsĹ‘bbséget a hétköznapjainkban, a személyiségünkbĹ‘l fakadnak és már sokkal inkább ébreszti a szorongásainkat, mint a mindennapi munka, ahol sokkal könnyebb lehet megfelelni, mint annak, hogy milyen pénzügyi jövĹ‘képet képzelünk el magunknak.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Tényleg spórolhatsz a vegán életmóddal?

2020. 08. 11.

Napjainkban nagy népszerűségnek örvend a vegán életmód, de ez nem is csoda. Amellett, hogy védjük az állatokat ezzel az étkezéssel, a szervezetünket is egészségesebbé tehetjük. Ám a drága növényi alapú tejek és a vegán címkézésű méregdrága készételek becsaphatnak minket, és azt gondolhatjuk, hogy alaposan rá kell fizetni a vegánságra. Pedig a valóságban sokkal olcsóbban ki lehet jönni a hónap végére vegán diétával, mint egy átlagos “húst eszek sajttal” életmóddal.

 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Így spórolhatsz a bevásárláson a korona vírus alatt

2020. 05. 11.

Az eddig teljesen kiszámítható életünk egy csettintésre felborult. A járvány helyzet elĹ‘tt tisztában voltunk azzal, hogy mi lesz hónapok múlva, de most fogalmunk sincs, mit hoz a jövĹ‘. Ám ez nem azt jelenti, hogy most minden eddigi szokásod el kell hagynod. Ez igaz a spórolásra is, mert igenis, a kijárási korlátozás alatt is tudsz félretenni. Ebben a cikkben kifejtjük, hogyan spórolhatsz a bevásárláson, hogy így is félre tudj tenni még ínségesebb idĹ‘kre.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Hogyan segítik az okos pénzügyi döntések a komfortzóna szélesítését?

2020. 04. 20.

A kényelem mindenkinek mást jelent. Valaki szereti, ha munka közben az asztalra feltett lábakkal, ölében a klaviatúrával írja a programokat, e-maileket, vagy szerkeszti az Excel-táblázatot. Másoknak kifejezetten az esik jól, ha kihúzott háttal, egyenesen ülnek, mint egy viktoriánus kori vacsoránál. Megint mások pedig le sem ülnek, hanem állva dolgoznak az asztaluk mögött. 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Spórolás és környezettudatosság egyszerre

2020. 03. 09.

A szeméttel kapcsolatos problémák a 21. század hétköznapi kérdéseinek szerves részét teszik ki. A túltermelés és a túlfogyasztás jelentĹ‘sen befolyásolják a környezetünkben felhalmozódó hulladékot, amelyrĹ‘l hiába feledkezünk meg egybĹ‘l, ahogy a háztartási szemetünket kidobjuk a társasház kukájában, ettĹ‘l még nem szűnik meg létezni, hanem jó ideig velünk marad a közeli szeméttelepen. 

Azonban, egy kis odafigyeléssel, nemhogy az általunk termelt szemét mennyiségét tudjuk csökkenteni, de még spórolhatunk is.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Hogyan kerüld el a Black Friday csapdáit?

2019. 11. 22.

A Black Friday kifejezést iskolás kortól a nyugdíjasig mondhatni már mindenki ismeri Magyarországon is. Aki csak keveset hallott róla, annyit biztosan tud, hogy karácsony elĹ‘tt van valamikor és aznap vannak a legnagyobb kedvezmények sok-sok árucikkre.

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Hogyan spĂłrolhatunk Ĺ‘sszel?

2019. 09. 30.

Az Ĺ‘sz az iskolakezdés és a télre készülĹ‘dés idĹ‘szaka. Ez elég sokat kivehet a pénztárcánkból. Olvasd el cikkünket az Ĺ‘szi spórolási tippekért! 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

5+1 tipp, hogy online is biztonságban legyen a pénzed

2019. 09. 24.

Az online vásárlás ma már természetes része a mindennapjainknak, és sokszor nem is számolunk a veszélyeivel. De hogyan tarthatod biztonságban a pénzed online? CikkünkbĹ‘l kiderül. 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

EU-s pénzügyi direktíva – mi változik?

2019. 09. 19.

Az új EU-s pénzügyi szabályozás mindannyiunk életét érinti majd. De milyen fĹ‘bb változásokat hoz az új direktíva? CikkünkbĹ‘l kiderül.

 

Elolvasom 
Hitelkiváltás

Az 5 leghasznosabb könyv a pénzügyekhez (szerintünk)

2019. 05. 02.

Menedzser- és önfejlesztĹ‘könyvekkel tele vannak a polcok, hangzatos címek, menĹ‘ borító elĹ‘l, prémium ajánlások hátul, mindegyiktĹ‘l nagyon gazdag leszel, de legalább sikeres. EbbĹ‘l a tengerbĹ‘l szerettünk volna egy olyan merítést, amik tartalmukban közel állnak a hétköznapi ember pénzügyeihez és segítenek a hétköznapok során a magabiztos pénzkezelésben. 

Elolvasom