Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Szolgáltatás

Egy őrült nyári utazás

Szeld a kilométereket biztonságban a Pannon-Safe-fel

Az idei év júliusában 2 Trabant, 4 őrült fiatal, 12 ország, 7000 km és egy kalandokat támogató cég megmutatja, hogy a lehetetlen nem létezik.

 

 

Természetesen nem szükséges pakolnod, és útra kelned, elegendő követned a road tripről készült bejelentkező videókat, illetve részt venned nyereményjátékainkon, hogy megnyerhesd a dedikált Trabant kisautók egyikét, vagy a fődíjat, a 23 programra felhasználható utalványt.

Trabanttal az északi sarkkörre

2018 nyarán négy debreceni fiatal két Trabanttal nekivág egy hatalmas útnak, és beveszik Skandináviát. Nem titkolt céljuk, hogy magyarországi Trabantosként először érjék el az északi sarkkört.

 

A több mint 7000 kilométeres kaland Szlovákián, Lengyelországon, Litvánián, Lettországon, majd Észtországon keresztül Finnországba tart, ahonnan Lappföld fővárosába, Rovaniemibe manővereznek a rettenthetetlen trabantosok. Ezt követően irány Norvégia, Svédország, Dánia, a Trabant anyaországa Németország, Csehország, és végül Szlovákián keresztül újfent Magyarország.

 

A túrát folyamatosan megjelenő vlog- és blogbejegyzések közvetítik majd, és hogy két adás között se unatkozz, a túra főszponzoraként izgalmas nyereményjátékkal készülünk. Minden vlog elején érdekes és hasznos információk hangzanak majd el utazással és autós tudnivalókkal kapcsolatban, melyek a Pannon-Safe Facebook-oldalán köszönnek vissza, nyereményjáték formájában.

Ha szeretnél részt venni a kalandban, nincs más dolgod, mint követni a Facebook oldalunkat, ahol a Trabantszerelem által készített vlogokat és a Pannon-Safe nyereményjátékát is megtalálod.

Miért szívügyünk ez a kaland?

Egyrészt, mert őrült jó ötletnek találjuk. Másfelől pedig azért, mert a hitvallásunk, hogy a kockázat nem elkerülhető, de felkészülhetünk rájuk. Ha tartunk a síelések során esetlegesen bekövetkező balesetektől és sérülésektől, nem a síelés élményét vonjuk meg magunktól, hanem megfelelő utasbiztosítást kötünk. Ha nem szeretnénk túl sok pénzt fizetni a légitársaságoknak a poggyászunk miatt, készüljünk fel előre a pakolás során.

 

Ugyanígy nem jósolhatjuk meg, mikor kapunk defektet, vagy mikor leszünk részesei akár egy kisebb közúti balesetnek, sőt általában az autó elektronikájának meghibásodásáról sem kapunk pontos előrejelzést. Az egyetlen megoldás, hogy minden lehetséges eseményre alaposan felkészülünk. Ezt az ország egyik vezető alkusz cégeként pontosan tudjuk.

Mire számíthatsz a Pannon-Safe-től a túra ideje alatt?

Főszponzorként fontosnak tartottuk, hogy ne kizárólag a túra részt vevőit támogassuk az ötleteik megvalósításában, hanem bárkit, aki hasonló kalandvággyal született. Ezért a túra ideje alatt a Facebook-oldalunkat és a blogfelületünket is csatasorba állítjuk az ügy érdekében.

Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó 4-6 hetes intervallumban a tartalmaink jelentős része utazással és autózással kapcsolatos témában születnek majd. Mi így szeretnénk támogatni téged abban, hogy a jövőben esetleg te is elindulj életed legőrültebb road tripjén.

És hogy növeljük a tétet, a hasznos tanácsainkból minden újabb vlog megjelenését követően egy kérdést teszünk fel a Facebook oldalon, ahol a helyesen válaszolók között kisorsolunk:

Örülnél egy ilyen menő Trabantnak?

 

 

És van itt még valami

Készülünk egy extra játékkal is, de ennek részleteiről a Facebook oldalunkon adunk értesítést. Nem érdemes tehát lemaradnod, ha részese akarsz lenni ennek az őrült kalandnak.

Like-old a Facebook oldalunkat:

 


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)
Széchenyi 2020