Munkatársainknak

Ismerjen meg minket!

Társaságunk 2014 nyarán ünnepelte megalakulásának 15 éves évfordulóját. A tizenöt év alatt cégünk egy irodából kiinduló mikro-vállalkozásból mára egy stabil és erős piaci szereplővé nőtte ki magát.

Különösen értéket képvisel ez számunkra, hiszen cégünk kizárólag magyar tulajdonú, és a megtermelt üzemi eredményt a tulajdonosok tudatosan Magyarországon fektetik be!


A nyilvános cégtájékoztatónkat itt letöltheti: Pannon-Safe Kft - Cégtájékoztató, 2016

Hallgassa meg a tulajdonosokat Cégünkről:Jelenleg több mint 6 milliárd forint éves folyamatos díjú biztosítási ügyfélállományt kezelünk.

Kölcsönösen kiemelt és meghatározó kapcsolatot ápolunk a Generali-Providencia, az Allianz-Hungária, a Groupama-Garancia és az Aegon biztosítókkal. Ezen cégeket kiemelt és stratégia partnereinknek tekintjük.

Célunk értéket teremteni, biztonságot és stabil pénzügyi alapokat nyújtani partnereink részére - cégünk innovatív gondolkodású, ügyfélközpontú, problémamegoldást kereső munkatársai és menedzsmentje segítségével.

Ügyfélkapcsolatainkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a pontos, korrekt tájékoztatásnak, és a gyors ügyintézésnek. Meggyőződésünk, hogy a személyes jó kapcsolat ügyfél és üzletkötő között, meghatározó eleme a cégünk iránti bizalomnak. Célul tűztük ki, hogy olyan biztosításközvetítői szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, hogy az mind földrajzi elérhetőségben, mind szakmai tartalmában, valamint legkedvezőbb díjával nem csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnereink megtisztelő bizalmát!

A Pannon Safe Kft. felső vezetősége elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009, és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

Ügyfélszolgálati irodáinkban főállású ügyfélszolgálati munkatársak várják a lakossági- és vállalati ügyfeleket. A kiépített magas szintű informatika biztosítja, hogy a létrejött szerződésekkel kapcsolatban ügyfeleink folyamatos és naprakész tájékoztatást, segítséget, tanácsadást kapjanak.

Cégen belüli divíziók és tevékenységek

A cégen belül formálisan és informálisan is több ágazatot különböztetünk meg.

A hálózati értékesítés meghatározó szerepű, és biztosítja a kiegyensúlyozott árbevételt és állományt, valamint cash-flowt.

A nagyvállalati üzletág kevés darabszámú, ugyan akkor sok adminisztratív munkát adó ügyfelével a kevésbé kiszámítható, ugyan akkor rendkívül profitabilis tevékenységével teremti meg az adózott eredményhez, vagy a fejlesztésekhez szükséges anyagi forrásokat. Ez az üzletág magában foglalja a biztosítási- és cafeteria auditot és közbeszerzéseket is – amennyiben az ügyfél azt igényli.

A cafeteria üzletág méretében elhanyagolható és szerepében az adó-törvények változása miatt csökken, de a nagyvállalati ügyfelek teljes körű kiszolgálása miatt fontos.

Az on-line értékesítés volumenét mérve nem meghatározó, de az arra alapuló innovatív technológiát a hálózat is sikerrel használja. A növekvő webes értékesítési piac mellett ezen ágazattól elszakadni nem kívánunk, szerepét tovább kívánjuk erősíteni.

A hitelezési üzletág A Pannon-Safe Kft. 2017.03.21-től is jogosult pénzügyi szolgáltatás, jelzáloghitel-közvetítői tevékenység végzésére. A Hpt. 304/C.§ (7) bekezdés b) pontja alapján a jelzáloghitel közvetítői tevékenységet az MNB engedélyével végző közvetítő legkésőbb 2017. március 21-ig végezheti a 2016. március 20. napján hatályos engedélyezési feltételekkel. A jogszabályi változásra tekintettel Társaságunk a tevékenység megfeleltetésére vonatkozó kérelmet nyújtott be, tekintettel arra, hogy 2017. március 21. napja után is folytatni kívánja a tevékenységet.

A Pannon-Safe Kft. igazolta a Hpt. (2013. évi CCXXXVII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról), illetve a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 2016. március 21. óta hatályos előírásainak való megfelelést, eleget tett a Hpt.-ben foglalt 2016. március 21. napjától hatályos engedélyezési feltételeknek, ezért a Magyar Nemzeti Bank határozatban megállapította, hogy Társaságunk pénzpiaci többes ügynökként jogosult Pénzügyi szolgáltatás közvetítés, illetve Jelzáloghitel-közvetítői tevékenység végzésére.
 
Engedélyezési határozat számunk: H-EN-I-193/2017
Engedélyezési határozatunk kelte: 2017.03.13.


Ingatlanforgalmazó üzletág: Az üzletág ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozik kihasználva a Pannon Safe csoport közel 110.000 elégedett ügyfélkapcsolatát. A cég a „barátságos” Pannon Safe Otthonközvetítő név alatt tevékenykedik.

Társadalmi felősségvállalás

Amikor a vállalatot kívülről szemlélik vagy megítélik, akkor nem kívánunk könnyűnek találtatni azon okból, mert csak egy profitorientált gyárat láthat a szemlélő. Ezért egy olyan vállalatot igyekszünk alkotni, amelynek tükröződő képében erőteljes körvonalakkal látszik a társadalmi szerep- és felelősségvállalás – mely áttételesen jótékonyan hathat megítélésünkre is. A Pannon Safe Kft aktív szerepet vállalt az Econventio egyesület megalapításában, támogatásában – amely önálló szervezetként éli életét.

Az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület a pénzügyi intelligencia fejlesztése és a közérthető pénzügyi ismeretek népszerűsítése céljával alakult.

Mottónk: PÉNZÜGYEKRŐL - JÓZANUL

Hiszünk benne, hogy pénzügyi ismeretekre mindenkinek szüksége van, és azon dolgozunk, hogy ezek az ismeretek mindenkihez eljussanak, méghozzá minél érthetőbb formában. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi rendszer egyszerűen átlátható és megismerhető legyen, illetve hogy mi, a pénzügyi termékek használói egyre felkészültebbek és igényesebbek legyünk.


Kérdésével keressen minket!

Telefonon: +36 72 222 010
E-mailben: info@pannonsafe.hu

Vagy keresse fel személyesen az ország 20 pontján megtalálható irodánkat »

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)