+36 72 222 010+36 72 988 266info@pannonsafe.hu

Dolgozz velünk és éld meg a szabadságot!

A Pannon-Safe önállóan, kötetlenül dolgozó, tapasztalattal rendelkező biztosítási és pénzügyi közvetítő szakembert keres!

Mi az, amit csak tőlünk kapsz meg?

Saját magad oszthatod be az idődet, rugalmasan, ahogy élethelyzeted, családod engedi. Szabad lehetsz abban az értelemben is, hogy nem vagy elkötelezve egyetlen biztosítónak, pénzintézetnek sem.

Az eredményeid befolyásolják a keresetedet. A nagyobb teljesítményt növekvő jutalékkal honoráljuk. Nálunk eredményeid, céljaid eléréséhez minden támogatást megkapsz. Kommunikációs, értékesítési készségedet oktatásokon fejlesztheted.

A piac minden jelentős szereplőjével van szerződésünk. Ügyfeleidnek minden téren kivételesen előnyös pénzügyi konstrukciók mellett biztonságot és pénzügyi stabilitást tudsz kínálni.

A biztosítások és hiteltermékek mellett lakástakarékpénztárt, nyugdíj- és egészségpénztárt is értékesíthetsz. A remek partnerkapcsolatoknak köszönhető gyorsaság garantálja, hogy az ügyfelek maguktól téged választanak!

Segítünk, hogy elérd céljaidat!

Elképesztően jó csapatba érkezel!

Miért jó velünk dolgozni?

40

Az országban ennyi pénzügyi- és biztosítási tanácsadó irodánk van. Az ügyfelek biztosan rád találnak, bárhol is élj. A megyeszékhelyeken lévő irodákat ráadásul ingyen használhatod.

300

Közel 300 munkatárssal dolgozunk együtt jelenleg is. Azt szoktuk mondani, hogy ennyien azért csak nem tévedhetnek.

1999

Van múltunk, van elképzelésünk a jövőről, stabil cég vagyunk. Ennyi felhalmozott tapasztalat biztos kilátásokat jelent neked a jövőre nézve.

2milliárd

Árbevételünk 2 milliárd Ft, jutalékodat biztosan meg fogod kapni.

16 milliárd

Jelenleg több mint 16 milliárd forint éves folyamatos díjú biztosítási ügyfélállományt kezelünk.

Milyen Nálunk dolgozni?

Kissné Éva

Az a szabadság, függetlenség amit alkuszként megkapunk, segíti a jobb kapcsolatot az ügyféllel, hisz bármilyen biztosítási igényével fordulhat hozzám. Versenyképes tudok maradni ár és szolgáltatás terén. Nincs teljesítményelvárás. Minden biztosítónak dolgozhatok, Bármelyik biztosító oktatásán részt vehetek. A Pannon-Safe olyan számítástechnikai hátteret biztosít, ami átláthatóvá teszi a munkámat, azonnal megtalálom az ügyfelem, látom a szerződéseket. A jutalék rendszer áttekinthető, pontos. Naprakész információkat kapok szakmailag. Szeretek találkozni más városban, megyében dolgozó munkatársakkal is, megoszthatjuk tapasztalatainkat, ötletelhetünk munka terén. Erre is nagyon jó az éves tréning, ahol mindig nagy lendületet kapok. Kiépíthetjük a közvetlen kapcsolatot a biztosítókkal, ami a későbbiekben segíti a munkánkat. Biztonságban érzem magam! Stabil, biztos fizetésem van, amiért megdolgoztam, de megérte! Köszönöm a lehetőséget.

Bradács Ágnes

Szeretem a szabadságot, nincs felesleges értekezlet. E mellett maximális szakmai segítőkészség jellemzi a céget, és a velünk kapcsolatban álló biztosítókat is . Innovatív, követi a cég a számítástechnikai, és szakmai kihívásokat. Nem utolsósorban szeretem, hogy olyan kollégák és vezetők vannak, akik üzleti és morális értékrendjével tudok azonosulni.

Olasz Mónika

Köszönöm így 11 év után, hogy a Pannon-Safe munkatársa lehetek egy fantasztikus csapatban szuper kollégákkal. Életem legjobb döntése volt, hogy eljöttem ide a biztosítótól. Lehetőséget adtatok. Sok jó embert ismertem meg itt és azóta is nagyon sokat kaptam az élettől.

Te vagy az, akit keresünk?

Mi nem küldözgetünk ide-oda, nem utasítgatunk, nem ülünk a nyakadon, mi nem főzetünk veled kávét és nem hozatunk újságot a sarokról a gyakornoki időd alatt. A vezetőd pedig szereti és értékeli, ha okosabb vagy és szakmailag jobbá válsz nála.

Nálunk nem a végzettséged számít, lehet akár felsőfokú diplomád, biztosításközvetítői vagy pénzügyi közvetítői hatósági vizsgád. Nálunk a tudás a lényeg. Neked az ügyfelek pénzügyi döntéseit kell segítened, hogy nézne ki, ha épp te szorulnál támaszra.

Azok, akik velünk dolgoznak, nagyra értékelik, hogy segítségünkkel lépést tarthatnak a piac változásaival. Szakmájuk legjobb szakértőivé vállhatnak.

Némi biztosításszakmai vagy pénzügyi közvetítői gyakorlattal ezt is kipipáltad!

Szabadságot adunk neked ezen a téren is. Lehetsz egyéni vállalkozó vagy lehet bt.-d, kft.-d. Rád bízzuk, melyik felel meg jobban elképzeléseidnek, de ha tanácsra van szükséged, hogy mégis milyen forma mellett dönts, akkor ebben is számíthatsz ránk!

Alkusznak lenni menő!

Itt jelentkezhetsz!

  • Nálunk az állásinterjú sem egy stresszhelyzet, nem kérjük az önéletrajzodat sem!
  • Mindössze töltsd ki az űrlapot és válaszolj általad megadott emailcímre kapott néhány kérdésre, ami nekünk segít, hogy felkészüljünk az esetleges személyes találkozónkra.
  • Ha válaszolsz a kérdésekre és megfelelsz, számíthatsz megkeresésünkre!

Karrier cikkek