Belépés

Szolgáltatás

Kösse meg lakásbiztosítását és tudja otthonát biztonságban!

"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne."

Az egyik legnagyobb előnye ennek a biztosításnak az a tény, hogy ingatlanunk be van biztosítva. Egy jó biztosítás megkötését követően többé nem kell aggódnia azon, hogy egy előre nem látható esemény nagy anyagi terhet ró családjára vagy kár esetén egy élet munkája veszik el.

 

 

Ön mikor nézte át utoljára lakásbiztosítási szerződését?

Évek során nagyon sok minden változik. Változnak a lakás újjáépítésének költségei, emelkedhetnek a lakásban lévő ingóság értékei, felújítással, a napelem beépítéssel, kazáncserével emelkedik az ingatlan értéke is. Mindenképpen módosítani kell a szerződését, ha új családtag érkezik egy gyermek személyében vagy egy házi kedvenc kerül a házhoz.

Ha módosítani kell, akkor mindenképpen válasszunk a nekünk megfelelő kiegészítő biztosítások közül, használjuk ki a biztosítók innovatív megoldásait amelyeket az elmúlt időszakban vezettek be.

 

 • Gépjármű assistance
 • Kisállat, háziállat biztosítás
 • Kiterjesztett garancia
 • Vállalkozási biztosítás
 • Tűz nélküli füst és koromszennyezési károk esetén térítenek
 • Vandalizmus által keletkezett károkat térít
 • Graffiti károkat téríti
 • Kívülről történt beázást téríti
 • Nyitva felejtett nyílászárón befolyt víz általi károkat
 • Csőtörés következtében elfolyt víz árát megtéríti
 • Kerti bútorokra kiterjedhet a fedezet
 • Napkollektorra, napelemre is kiterjedhet a fedezet
 • Besurranással illetve jóhiszemű beengedéssel összefüggő lopás esetén is téríthet a biztosító

 

 

Tudta Ön, hogy évfordulóval ugyanúgy biztosítót válthat mint a KGFB szerződése esetén?

A biztosítási évfordulót 30 nappal megelőzően (ez rajta van a szerződésen, vagy a biztosító által küldött leveleken) egy felmondó nyilatkozatot kell küldeni a biztosítónak, ami tartalmazza a szerződő nevét, címét, születési helyét, születési időt, szerződés- vagy kötvényszámodat és a biztosító nevét.

Célszerű úgy elküldeni a felmondó nyilatkozatot, hogy arról legyen egy igazolásunk: a lakásbiztosítás felmondása így bizonyítható lesz a későbbiekben is: faxon, postán, személyesen, vagy e-mailen keresztül is. Kérjünk visszaigazolást a felmondás elfogadásáról.

Ha a lakásbiztosítás felmondása után még túlfizetésünk marad, akkor írásban kérjük az összeg visszafizetését. Ezt csekkes fizetés esetén postai úton, egyébként pedig utalással fogják teljesíteni.

Amennyiben online kalkulátorunkon keresztül köti meg új lakásbiztosítását, akkor a korábbi szerződés felmondását elintézzük Ön helyett. Természetesen akkor, ha több mint 30 nappal évforduló előtt visszaküldi nekünk a megbízást.

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)

Kapcsolódó blogcikkek


LAKÁS 2018. 12 12.

Ezekre a dolgokra mindenképp figyelj, ha nyaralód van, avagy téli felkészítés mesterfokon

Egy nyaraló tulajdonosának lenni rendkívül szórakoztató tud lenni, ám számos felelősséggel is jár. És bár azt gondolnánk, hogy télen kevesebbet kell foglalkoznunk a hétvégi házzal, ez tévedés. Aktuális cikkünkből kiderül, mire kell figyelned, ha nyaralótulajdonos vagy.


LAKÁS 2018. 11 08.

Te már mindent tudsz az időjárás okozta lakáskárokról?

Az ingatlanunk kétségkívül a legértékesebb tulajdonunk. Éppen ezért nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy félvállról vesszük az esetlegesen bekövetkező káreseteket. Ingatlanjainkra számos veszély leselkedik, aktuális cikkünkben az időjárás okozta lakáskárokról lesz szó.


Kötelező biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

CASCO biztosítás

Több mint 7 milliárd Ft díjat fizetnek ügyfeleink a biztosítóknak évente.

Lakásbiztosítás

Több mint 40.000 db lakásbiztosítás tapasztalatával adunk tanácsot.

Nyugdíjbiztosítás

Több mint 70.000 elégedett ügyfél választott már minket.
Széchenyi 2020