Belépés

Regisztráció

Kérjük, adja meg szerződése megkötésekor rögzített email-címét. A regisztrációt csak az email-címhez tartozó, aktív szerződés esetén tudjuk engedélyezni.
Pannon Safe
Pannon Safe

Projekt Összefoglaló

A PANNON-SAFE Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság, „3 fő foglalkoztatása gyakornoki program keretében a PANNON-SAFE Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2016-01303 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 6 380 446 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatás mértéke: 100%

A megvalósított program eredményeként mindhárom gyakornoki pozícióban a gyakornokok cégünknél adminisztratív, pénzügyi és ügyfélkapcsolati feladatokat látott el. A vállalati gyakornoki kapcsolattartói feladatokat Szabó Tünde a Pannon-Safe Kft. cégvezetője végezte.  
A fent ismertetett munkafolyamatok alapján gyakornokok munkakörnyezetét illetően, munkakörük megfelelő ellátása érdekében a következő tárgyi eszközök beszerzése történt meg:

  • 2db. EPSON Docuscanner WorkForce DS-530 - szkenner
  • 2db. HP Lézer MFP NY/M/S/F LJ Pro M426fdn - nyomtató
  • 1db. HP LÉZER LJ ENTERPRISE 500 COLOR MFP M570DW - nyomtató
  • 3db. PC konfiguráció
  • A 3 db számítógépes munkaállomás kialakítása nélkül nem tudták volna munkájukat végezni. A munkaállomásokhoz kapcsolódó nyomtatók a  gyakornokok napi munkát segítik.

 A Gyakornoki program segítségével pályakezdőnek számító munkavállalónak lehetőséget adtunk egy professzionális cégnél gyakorlatot biztosítani, ezzel nemzetgazdasági szinten csökkentettük a munkanélküliséget.

A projekt befejezésének dátuma: 2018..03.16.


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő közvetlen, mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőmet bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)