Munkatársainknak

Vállalkozói biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

Biztosítás. Nem él olyan ember az országban, aki ne ismerné a kifejezést. De azzal vajon hányan vannak tisztában, hogy pénzügyi terveik megvalósítására, üzleti kockázataik csökkentésére melyek a legalkalmasabbak a több tucat biztosítási forma közül?

A legtöbben ár, esetleg hírnév alapján választanak biztosítót, de nem ritka az ismerős által ajánlott szolgáltatás igénybevétele sem. Pedig ezek alapján csupán kényelmesebb lehet a biztosító választás, eredményesebb semmiképp.

 

De akkor mégis hogyan érdemes biztosítót választani?


Bizonyára számottevő szakmai tudással rendelkezik a saját iparágában. Máskülönben most nem tartana ott, ahol tart. Ez azt jelenti, hogy lényegében majdnem minden fontos információ a birtokában van, ami alapján kiválaszthatja a cége számára legmegfelelőbb biztosítást. Csupán egyetlen dolog hiányzik. A biztosítási szakterület beható ismerete. Ez viszont egy olyan dolog, amit mi könnyedén megadhatunk Önnek

Higgye el, az elmúlt 18 év során volt időnk alaposan kiismerni az iparágat. Mondhatni, szaktudásunk ma már nagykorú, és egyedül is képes önálló, felelős pénzügyi döntést hozni.

 

És hogy ez miért jó Önnek?

Ha a vállalkozók azon szűk csoportjába tartozik, akik tudják, hogy a legnagyobb profit nem megszorításokkal, leépítésekkel vagy magas árréssel, hanem a lehető legoptimálisabb költéssel érhető el, szívesen megnézzük a jelenlegi biztosítási kötvényét.

Elmondjuk hogyan alkudhatna ki még előnyösebb feltételeket a biztosítóktól. Ha pedig nem találunk fogást a kötvényén, megünnepelheti egy üveg finom pezsgővel, amelyre természetesen a vendégünk.


Kérje ajánlatunkat!

Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-82221/2014

 

Kérjük jelölje be, milyen termékünk érdekelné!

Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezõt is legyen szíves kitölteni!

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)

Kapcsolódó blogcikkek


Vállalkozóknak 2018. 04 17.

Nyakunkon a GDPR, de mit is jelent ez pontosan a cégednek?

Cégvezetőként bizonyára már tudod, hogy 2018. május 25-től alkalmaznod kell az Európai Parlament és a Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletének szabályait. Feltehetőleg megkezdted a felkészülést erre, de belegondoltál már abba, hogy mit jelent a GDPR biztosítási tekintetben a céged számára? Ha még nem, segítünk.  


Vállalkozóknak 2018. 03 28.

Van mentőöv a viharkárt szenvedett gazdák számára

A viharkárok mindig is az őstermelők és a mezőgazdasági vállalkozók egyik legádázabb ellenségei voltak. Nincs ez másképpen napjainkban sem. A tavalyi nyár során mintegy 103 539 vihar, beázás, jégverés és felhőszakadás okozta kárt jelentettek, és ezek nagy része bizony konkrét megélhetéseket veszélyeztetett. A biztosítások azonban a legtöbb káresetet fedezik.


Kötelező biztosítás

Több mint 108.000 db élő biztosítási szerződést kezelünk.

CASCO biztosítás

Több mint 7 milliárd Ft díjat fizetnek ügyfeleink a biztosítóknak évente.

Lakásbiztosítás

Több mint 40.000 db lakásbiztosítás tapasztalatával adunk tanácsot.

Nyugdíjbiztosítás

Több mint 70.000 elégedett ügyfél választott már minket.
Széchenyi 2020